HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | Küsitlus | Foorum
Foorumid Finantsarvestuse üldfoorum Tööõnnetustest teavitami...
 
Autor Sõnum
Tööõnnetustest teavitamise uus kord - 12.10.2017 14:45 Alates 4. oktoobrist 2017 on muutunud Tööinspektsioonile laekunud arsti teatise tööandjale edastamise kord. Uus süsteem on vajalik isikuandmete kaitse seaduse nõuete täitmiseks ja delikaatsete isikuandmete turvaliseks edastamiseks.
http://www.ti.ee/est/koik-uudised/uudised-detailne/?tx_news_pi1%5Bnews%5D=447&cHash=8dced481d105b583 1782c8ef82ca1932
Kehtiva korra kohaselt teatab arst raskest ja surmaga lõppenud tööõnnetusest ning töötajale tööõnnetuse tagajärjel ajutise töövõimetuse määramisest viivitamata kirjalikult või kirjalikku taasesitamist võimaldavas vormis (e-kirjaga) Tööinspektsiooni, esitades vastava teatise.

Tööinspektsioon teavitab seejärel õnnetusse sattunud töötaja tööandjat e-kirja teel Äriregistris märgitud üldaadressil sellest, et meile on laekunud ühe tema töötaja osas arsti teatis. Inspektsioon ei tohi seejuures delikaatsete isikuandmete kaitsmiseks avaldada kohe töötaja nime, isikukoodi ega ka õnnetuse toimimise täpset aega.
.....
Uus süsteem võib pikendada tööandjaga suhtlemisele kuluvat aega ning seega võib viibida näiteks tööõnnetusega seotud andmete jõudmine Eesti Haigekassale.


Bürokraatia ruulib täiega. Arstil nagu puuduks igasugune ühendus Haigekassaga, asjaajamine käib pikaldaselt läbi Tööinspektsiooni ja tööandja.
Re:Tööõnnetustest teavitamise uus kord - 12.10.2017 15:38 to Sirle:
Tagasi tulevikku, tõesti!
Re:Tööõnnetustest teavitamise uus kord - 13.10.2017 14:09 Jah, need kunagi hüpanud tiigri kutsikad on jalust vigased ja silmist pimedad ja mõned on puhta koolnud kuskil arhiivide rägastikus ja levitavad ainult halba haisu, ei mingeid 0 ega 1 jada.

Postita uus teema: "Finantsarvestuse üldfoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata