HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĆ¼sitlus | Foorum
Foorumid Tarkvarafoorum kursivahe Eevas
 
Autor Sõnum
kursivahe Eevas - 20.04.2007 09:59 Kasumiaruandes- muudes Ƥrituludes (peamiselt arvete sendi Ć¼mardused) nƤitab ka kursivahet ja need ei ole sendid vaid mƵnel kuul isegi Ć¼le tuhande krooni.Kursivahed on tekkinud kƵik ostuarvete (import) sisestamisel. Kas keegi aitaks seletada,mis moodi programm seda teeb. KĆ¼sin sellepƤrast,et aasta kokkuvƵtteks on Ƥrituluks Ć¼le 25tuh.kt. just kursivahede tƵttu.
Re:kursivahe Eevas - 20.04.2007 13:33 Minul tuli vƤhem, 8 000, aga ikkagi, kas see on normaalne? Kui asjatundjad seletaksid ilusti Ƥra, kuidas nende kurssidega peab toimima, kas iga kuu peab kuidagi korrigeerima. Aga vahet pole, kas iga kuu vƵi Ć¼he korra aastas.
Re:kursivahe Eevas - 20.04.2007 15:38 minul ei tee arvuti midagi ise, ega ka programm. Ikka pean ise tegema. Kuidas see ostuarve sisestamisel tekib? vaara kƵik read ja veerud ja valuutad Ć¼le kusagil peab mingi jama olema, kas on ehk ostuarve peal 1 kurss ja nimekiri-rahakurss teine number?
Re:kursivahe Eevas - 20.04.2007 16:30 Ma teen iga kuu lƵpus failis:pearaamat/ kursivahe arvutuse ja sealt need vahed "kukuvad" muudesse Ƥrituludesse-kuludesse.Teen kursivahe arvutusi iga kuu sellepƤrast,et on kasutusel pidevalt kolm valuutat ja kĆ¼llalt palju importi+ EU sisene ost-mĆ¼Ć¼k.Valuuta kursid olen nimekirjas/rahakursid Ć¼le kontrollinud.
Ma uurin ikka ise edasi aga hetkel olen kĆ¼ll omale seletuse vƵlgu.
Re:kursivahe Eevas - 21.04.2007 17:55 Nimekiri - Rahakurss all kƤib Eesti panga kurss.
Maksmisel vƵi laekumisel on pƤises kommertspanga kurss.
Ostuarvetel pole ise kĆ¼ll kurssi lisanud, mis see annaks? Laohind tekib Eesti panga kursi jƤrgi.

Summa 25 tuhat vƵi 8 tuhat vƵiks ju tekkida juhul kui on suured valuutasummade liikumised ja just dollari liikumised, kƵikus ju see eelmisel aastal pƤris oluliselt.

Kursivahe arvutus toob vƤlja vƤƤrtuse erinevuse kauba soetamise hetkel ja maksmise hetkel.
SpƤmmi hƤvituskeskuse esimees ja EEVA taltsutaja

e-mail: eevatarkvara@gmail.com
Re:kursivahe Eevas - 24.04.2007 08:58 AitƤh,Consultant! Sain pildi selgeks. Mul tegu USD ja CHF valuutaga ja mƵlemad langesid Ć¼sna oluliselt, kui tervet aastat vƵrrelda.

Postita uus teema: "Tarkvarafoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata