HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĆ¼sitlus | Foorum
Foorumid Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum SuvepƤevad rahvusvahelisel...
 
Autor Sõnum
SuvepƤevad rahvusvahelisele seltskonnale - 07.06.2023 00:07 Hoiatan juba ette, et allpool tuleb palju kĆ¼simusi Nimelt korraldame Eestis suvepƤevad, kus osalevad nii oma ettevƵtte tƶƶtajad kui ka koostƶƶpartner LƤtist. Kavas on meeskonnatreening (teenuse ostame vastavalt ettevƵttelt sisse), lisaks erinevate tƶƶalaste teemade arutelu. ƕhtul on pidu. JƤrgmisel pƤeval tƶiseid Ć¼ritusi ei ole, peale hommikusƶƶki sƵidetakse koju.

LƤti koostƶƶpartner maksab oma osa eest ise, aga kƵik arved tehakse algselt meile: majutus (sh toitlustamine), koolitus, DJ ja eraldi ostetakse alkohol.

Ajaliselt enamuse moodustab meeskonnakoolitus + arutelud, aga kas saab oma tƶƶtajatele lƤhetuse vormistada? Kuna 2.pƤev ei ole tƶine, kas siis oma tƶƶtajate majutuskulud on erisoodustus vƵi on siin mingeid variante? Kindlasti on erisoodustus oma tƶƶtajatele DJ ja alkohol. Meeskonnatreening on koolituskulu. Ja kas sƵidukulud 50:50 erisoodustus ja transpordikulud?

Mis oleks parim lahendus selleks, et kulusid lƤtlastelt sisse kasseerida? Kuidas see arveldamine vƵiks vƤlja nƤha? TƤnan ette, kui oskate nƵu anda!

Postita uus teema: "Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata