HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĆ¼sitlus | Foorum
 
Autor Sõnum
Miinuses omakapital - 03.05.2023 14:25 Kas piisab kui vabas vormis tegevusaruandesse kirjutan jƤrgmise aasta plaanidest kuidas omakapital plussi viia? On kogemusi kellelgi?
Re:Miinuses omakapital - 04.05.2023 17:31 Ei piisa. Tegevusaruanne on juhatuse aruanne osanikele ja avalikkusele. Kui omakapital on negatiivne, siis peavad osanikud otsustama, mida edasi teha, mitte juhatus.
Re:Miinuses omakapital - 02.06.2023 15:29 Piisab.


Olen seda ise varasemalt ka teinud, kui omakapital miinuses oli.
Re:Miinuses omakapital - 03.06.2023 12:45 No tegelikult ikkagi ei piisa. Kui omakapital langeb alla poole osakapitalist, rƤƤkimata sellest, kui see on negatiivne, siis peavad osanikud vastavalt ƄS Ā§le 176 otsustama, kuidas edasi toimida. Juhatus esitab tegevusaruandes vaid oma visiooni olukorra parandamisest, kuid see ei ole omanikele kohustuslik ja ei pruugi neile Ć¼ldsegi sobida.

Kui teemaalgataja kĆ¼sis ainult aastaaruande esitamise seisukohast, siis Ƥriregister vƵib-olla tƵesti igale negatiivse omakapitaliga ettevƵttele kirju ei saada, kuid seaduse nƵuetest lƤhtudes peavad olemas olema mƵlemad, nii juhatuse plaan tegevusaruandes kui ka omanike otsus.
Re:Miinuses omakapital - 08.06.2023 13:10 kui on vƵimalik kĆ¼sida omanike kƤest nende arvamust, siis nii kirjutabki juhatus oma aruandesse.... kes on Veronika selles ettevƵttes et vƤidab nagu ...
.kirjutab aruandesse...

aga Ć¼ldiselt pole soovitatav riigiametnikele kƵike Ƥritegevuse nĆ¼ansse ette kanda, kui registrit pidav kohus saadab kirja vƵii kohtumƤƤruse ... no eks siis on paras aeg seletada oma strateegiat

Postita uus teema: "Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata