HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĆ¼sitlus | Foorum
Foorumid Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum Raamatupidamisprogramm vƤi...
 
Autor Sõnum
Raamatupidamisprogramm vƤikefirmale - 24.11.2021 13:39 Millist raamatupidamisprogrammi soovitate vƤikefirmale? Meritit olen varem kasutanud, kuid on ka veel SimplBooks ja Smart Accounts. Hea oleks just teada programmide kasutusmugavust. Hind on ka muidugi Meritis nĆ¼Ć¼dseks omajagu tƵusnud. Pigem olekski vaja programmi raamatupidamise lisatƶƶ tegemiseks ja esialgu oleks vaid Ć¼ks ettevƵte. Seega tƶƶmaht vƤga suur ei ole. Ƅkki veel mƵni muu programm parem ja hinnalt soodsam. Infot eespool nimetatud programmide kohta veebilehelt lugesin, kuid hea oleks kuulda kasutajate kogemusi ja saada ehk mƵni hea nƵuanne .
Re:Raamatupidamisprogramm vƤikefirmale - 24.11.2021 14:46 Ć¼hele meeldib ema, teisele tĆ¼tar. Programme on vƤga palju, Meritit pean mina isiklikult Ć¼heks viletsamaks. Ega muudmoodi teada saagi, kui vƵta ja tƵmba prooviversioon/demo ja katseta. RMP lehel on mingi valik, aga google annab palju suurema valiku.
Re:Raamatupidamisprogramm vƤikefirmale - 25.11.2021 15:38 vƤikefirma saaks kasutada ka e-arveldajat mida riik pakub pƤris soodsalt

Postita uus teema: "Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata