HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĆ¼sitlus | Foorum
Foorumid Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum Raamatupidamisprogramm vƤi...
 
Autor Sõnum
Raamatupidamisprogramm vƤikeettevƵttele - 29.11.2020 12:09 Milline raamatupidamisprogramm oleks parim vƤikeettevƵttele ja et oleks vƵimalik teha ka mitme vƤikeettevƵtte raamatupidamist? Olen senini kasutanud Merit Aktivat ja Merit Palka, kuid veel on SimplBooks, SmartAccounts. Viimastega endal tƶƶkogemus puudub.
Re:Raamatupidamisprogramm vƤikeettevƵttele - 02.12.2020 11:42 Kui programmi hind ei ole kĆ¼simus - siis on Merit Aktiva vƤga okei. SimplBooks on soodsam, aga sobib ka. SmartAccounts peaks oleks kƵige kallim ja samuti parim.
Re:Raamatupidamisprogramm vƤikeettevƵttele - 02.12.2020 13:33 Mina soovitan soojalt SmartAccountsi. Kasutan nii Directot, Meritit, Simplbooksi kui ka SmartAccountsi.
Simplbooks kƵige piiratumate vƵimalustega ja ebamugav kasutada.
SmartAccountsis saab ka kandeid osta, mis ei aegu - kui firma on vƤike ja vƤhe tehinguid, siis on soodsam kandepƵhine pakett.
Re:Raamatupidamisprogramm vƤikeettevƵttele - 04.12.2020 08:16 Raamatupidamisprogramm on tƶƶvahend ja nii nagu mujal sƵltub kƵik sellest, milleks sul seda vaja lƤheb ja milline on soov lƵpptulemusele.
Kurge kirvega pĆ¼Ć¼da ei saa ja samas pole mƵtet osta Ferrarit kui reaalne vajadus on kaks peatust bussiga sƵita.

Postita uus teema: "Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata