HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | Küsitlus | Foorum
Foorumid Finantsarvestuse üldfoorum käime korra üle Standard ...
 
Autor Sõnum
käime korra üle Standard booksi kasutajad - 21.09.2020 14:50 mul on häda. nimelt ei kajasta mul vanametalli müüki Kuusakoskile infi peal. käibedeklari peal on kenasti summaliselt kirjas. summa on kolm tuhat kopikatega olen juhendi järgi kõik üles otsinud, aga inf deklari peal ei kajasta selle ega ka mõne teise nimega alt tehtuna müügiarveid . kuigi summa on pandud nii suur, et igati üle tuhande euro. kust otsida viga. näpuga olen järge ajanud juhendist. peaks nagu kajastama. aga ei kajasta. aidake äkki! tehniline tugi ka jauras minuga tükk aega, ka ei leidnud üles, milles viga. äkki mingi tobe näpukas, mille peale ise ei tulegi`?
Re:käime korra üle Standard booksi kasutajad - 21.09.2020 15:14 Ei oska Sulle muud soovitada, kui et pane käsitsi sinna e-maksuameti lisasse see vanametalli müük oma koodidega.
Võrreldes Standard Booksi vanametalli müügikandeid ja INF vormidele panekut, siis MeritAktiva on selles osas mitu-mitu korda parem, ise ei pea midagi mõtlema, lihtsalt valid arve tegemisel vastava käibemaksukoodi ja kõik loksub ise kusagil kaadri taga paika, ka INF-idele täiesti õigesti. Booksis tundub, et seal keegi ei tea kuidas need kanded programmis tegelikult peaksid olema, ikka ise tuleb kõik nullist lõpuni välja mõelda.
Re:käime korra üle Standard booksi kasutajad - 21.09.2020 15:40 kusjuures probleem on ühe firmaga. teistes on KÕIK täpselt samamoodi seadistatud. kontrollisin üksipulgi üle. ja selles firmas ei kajastu ja kõik. isegi kui valin mõne teise ostja, isegi kui valin mõne teise artikli. kui panen õige käibemaksukoodi ja õige objekti ... no ei tule infi peale seda arvet. teistes ettevõtetes tuleb. müstika. ma olen booksiga suht rahul. saan oma mitmekümne ettevõttega kenasti toimetatud. aga jah, avastasin et kolmas aasta, ei ole infi peale need vanametalli arved kajastunud.
Re:käime korra üle Standard booksi kasutajad - 21.09.2020 16:00 reelikale:
Äkki aitab kui kopeerid seadistused sealt firmast kus töötab sinna kus ei tööta?
https://www.excellent.ee/kasutajatugi/kas-kmd-inf-seadistusi-saab-kopeerida-teise-ettevottesse/
Re:käime korra üle Standard booksi kasutajad - 21.09.2020 20:20 ja vaata, ega juhuslikult pole kontaktikaardi peal, et tegemist on eraisikuga või mitte-Eesti ettevõttega

Postita uus teema: "Finantsarvestuse üldfoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata