HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĆ¼sitlus | Foorum
 
Autor Sõnum
Omaniku laen - 23.11.2018 14:50 Tere! Kus peab kajastama aastaaruandes sama omaniku teisele ettevƵttele antud laen? Kas seotud osapoolte lisas? Ja millisel real?
Re:Omaniku laen - 24.11.2018 16:07 Mismoodi "omaniku" laen?
Kas Ć¼ks ƤriĆ¼hing andis laenu teisele 'riĆ¼hingule?
vƵi kuidas?
Re:Omaniku laen - 24.11.2018 16:44 Maimu kirjutas:
Tere! Kus peab kajastama aastaaruandes sama omaniku teisele ettevƵttele antud laen? Kas seotud osapoolte lisas? Ja millisel real?

Jah. Kui omanik on eraisik, siis real "Tegev- ja kƵrgem juhtkond ning olulise osalusega eraisikust omanikud ning nende valitseva vƵi olulise mƵju all olevad ettevƵtjad", kui juriidiline isik, siis real "Olulise osalusega juriidilisest isikust omanikud ning nende valitseva vƵi olulise mƵju all olevad ettevƵtjad".
Re:Omaniku laen - 25.11.2018 10:11 Jah imari, Ć¼ks ƤriĆ¼hing andis teisele laenu. Nende mƵlema ƤriĆ¼hingute omanik on sama eraisik.
Re:Omaniku laen - 22.09.2022 15:45 Tere! Mis on suurim laen, mis teil oli?
Re:Omaniku laen - 05.10.2022 10:37 Enne oma mƵtete esitamist tahan kƵigile meelde tuletada, et kƵik laenud, nii tavalised kui ka kiirlaen, on vƤga suur vastutus ja enne nende vƵtmist tuleks alati mƵelda. Isiklikult tegelen oma ettevƵttega ja pidin mitu korda laenu vƵtma ja vahel juhtus, et ei jƵudnud Ƶigeks ajaks maksta. Mul vedas vƤga, et suutsin selle vƤga kiiresti parandada ja ei sattunud suuri probleeme, kuid suutsin seda vƤltida. Tean paljusid, kes mƵtlematult laenu vƵtmise tƵttu selle pƤrast kannatasid. Pead mƵtlema iga kord 5 korda ennem kui teed seda.

Postita uus teema: "Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata