HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | Küsitlus | Foorum
Foorumid Finantsarvestuse üldfoorum Igivana küsimus- millist r...
 
Autor Sõnum
Igivana küsimus- millist raamatupidamistarkvara ? - 07.12.2017 19:17 Olen siin lugenud soovitusi ja mida rohkem loen seda segasemaks asi läheb. Palun aidake.
Nõudised programmile oleksid sellised,
1. Võimaldab tegeleda kolme või enama väikefirmaga.
2. Ligipääs peaks olema vähemalt kolmel inimesel.
3. Andmed kindlasti pilveruumis.
4. Lihtne- firmad on väikesed.
5. Võimalus objektipõhiseks arvestuseks- üks firma tegeleb kinnisvara rendiga. Soov kulud- tulud objektipõhiselt nähtavaks tuua.
6. Võimalus põhivara arvele võtta ja ....... Lugesin, et mingi programm seda ei võimaldanud.
7. Toimiv klienditugi.
Polegi palju nõudmisi aga otsustada ei suuda.
Re:Igivana küsimus- millist raamatupidamistarkvara ? - 08.12.2017 10:17 Päris suured nõudmised . Eriti keeruline on leida toimivat kliendituge. Olen kasutanud päris paljusid erinevaid programme, kuid parim klienditugi on senini olnud Gaiasoftil.

Eetasoftil on ka päris hea, kuid nende puhul tuleb endal üsna tark olla, rumalust seal ei sallita.

Tegelikult lihtsam on vastata, millist ei soovita. Hansad, vt. foorumid.

Saf on hea, aga jääb vist suureks (kalliks), lihtne ja odav Merit, kuid selle kasutusaeg jääb u. 10 aasta taha, siis oli ok. Täna enam ei tea.
Re:Igivana küsimus- millist raamatupidamistarkvara ? - 08.12.2017 10:29 Lihtne ja vist kõige soodsam on vist Merit. Loetelust peaks seal kõik see olema. Ise objektiarvestust ei ole kasutanud, kuid seal see võimalus olemas. Iseasi on, milliseid aruandeid hiljem soovid näha ja mis kujul. Merit on väga lihtsakoeline ja erilisi keerdkäike töö mõttes seal ei saa teha.
Väga hästi ajab asja ära, kui on vaja liktsalt kasumiaa ja bilanss kokku saada. Kui tahad muud analüütikat, siis selle tarbimine on juba ajamahukam.
See on minu arvamus.
Ise teen just Meritis oma pisikesi, kellel erilisi analüütika soove pole.

Proovi järgi see objekti pool. Saad tasuta ju teha ning teada, kas sobib.
Re:Igivana küsimus- millist raamatupidamistarkvara ? - 08.12.2017 20:53 Siis sobib Merit küll.
Re:Igivana küsimus- millist raamatupidamistarkvara ? - 08.12.2017 21:05 Meritiga kui tahta, et kolm inimest saavad kasutada on ulme kallis. 49€. Ma sellest hinnapoliitikast ei saa aru. Nii, et see jääb ära.
Re:Igivana küsimus- millist raamatupidamistarkvara ? - 10.12.2017 09:56 Programm hetkel valitast
Re:Igivana küsimus- millist raamatupidamistarkvara ? - 10.12.2017 09:57 Vabandust. Valitud tahtsin kirjutada.
Re:Igivana küsimus- millist raamatupidamistarkvara ? - 12.12.2017 12:54 Vabandust, kas tohiks küsida, mida valisite? Meil ka programmivahetus ning kogun infot selle tarbeks
Re:Igivana küsimus- millist raamatupidamistarkvara ? - 12.12.2017 13:40 Mina valisin www.smartaccounts.eu/et/ . Plussidest- meeldis nende kodukas. Siis hinnakujundus on mõistlik. Programm tundub ka käsitleda lihtne. Kuidas tegelikult töötab- veel hinnata ei oska. Raamatupidajale ka meeldis. Väga põhjalikud kasutusjuhendid ja videod. Miinused- võib olla see, et ei tee koolitusi. Samas mida seal teha? Info on olemas.
Re:Igivana küsimus- millist raamatupidamistarkvara ? - 12.12.2017 14:15 Tänan info eest,võiks sobida ettevõttele, kellel pole ladusid. Lao osa tundub nõrk.
Re:Igivana küsimus- millist raamatupidamistarkvara ? - 12.12.2017 16:18 ..... ja neile, kellel vähe kandeid ja 1 ettevõte.

Millegipärast häirib mind kõige rohkem see, et korraga vaid üks aktiivne aken saab lahti olla. Töö käigus vaatad üht koma teist ju.
Re:Igivana küsimus- millist raamatupidamistarkvara ? - 12.12.2017 19:46 Miks üks? Mul on kolm ja tundub vägagi ok. Aive, palun põhjenda.
Re:Igivana küsimus- millist raamatupidamistarkvara ? - 13.12.2017 09:50 1 selles mõttes, et hinnakirjast loen välja, et valikus on, kas kuupõhine makse või kandepõhine maksmine ja tasu on ettevõttepõhine.
Ehk kui valin kuupõhise ja kõige soodsama, siis on 14,92 korda ettevõtete arv ja kui valin kandepõhise, siis on kannete arv 1-s ettevõttes.

Siit ka, kui on vähe kandeid ja 1 ettevõte. Või mitu ettevõtet ja igas vähe kandeid. Ehk suht sama.

Kui on mitu ettevõtet ja kandeid ikka normilt, siis see proge küll soodne ei tundu.

Ise kasutan 1-l ettevõttel, kes selle ise on valinud ja maksab ise kandeid, mida pole väga palju.
Re:Igivana küsimus- millist raamatupidamistarkvara ? - 13.12.2017 10:16 Kas smartaccounts sobiks ka ettevõtjale kes tahab ise algandmeid sisestada? Ainult ostu ja müügiarved - kulukohad oskab ise jagada. PV ega ladu ega palkasid - midagi ei ole. Mul on paar sellist tuttavat suure dokumentide mahuga kes tahaksid ise sisestama hakata ja jäaksid mulle ainult järelkontrolli ja aastaaruande. või on mõni parem selliste lihtsate ettevõtete jaoks?
Re:Igivana küsimus- millist raamatupidamistarkvara ? - 13.12.2017 11:09 Mina arvan, et algandmete sisestamisega saavad enamus ise hakkama, kui tahtmist vaid on ja kui enamus ostuga seotud veel näiteks ka copy paste meetodil sisestatud saab.
Müügiarveid peaks iga ettevõtja nii ehk naa teha oskama.
Re:Igivana küsimus- millist raamatupidamistarkvara ? - 13.12.2017 18:17 Liis kirjutas:
Kas smartaccounts sobiks ka ettevõtjale kes tahab ise algandmeid sisestada? Ainult ostu ja müügiarved - kulukohad oskab ise jagada. PV ega ladu ega palkasid - midagi ei ole. Mul on paar sellist tuttavat suure dokumentide mahuga kes tahaksid ise sisestama hakata ja jäaksid mulle ainult järelkontrolli ja aastaaruande. või on mõni parem selliste lihtsate ettevõtete jaoks?


Jah sobib väga hästi. Las ettevõtja sisestab arveid ja ostusid ja pangamakseid ning raamatupidaja annab näpunäiteid tunnitasu alusel.
Re:Igivana küsimus- millist raamatupidamistarkvara ? - 14.12.2017 09:38 Päris huvitav teemaarendus on kujunenud. Proovime seda programmi, tänan. Nõuande teenus on ka päris huvitav kuigi hästi ei kujuta ette selle tarifitseerimist ja nõuannete eest vastutust, kui keegi selle ühelt või teiselt poolelt ette võtab, äkki raatsib infot jagada
Re:Igivana küsimus- millist raamatupidamistarkvara ? - 14.12.2017 10:13 Raamatupidamises võhikule on andmete sisestamiseks Merit parem valik kui Smartaccounts. Merit on nagu tramm mis sõidab mööda rööpaid ning kui see ettevõtjale, kes raamatupidamisest eriti ei jaga, ära seadistada (artiklid jms), siis sõidab see tramm Krimmi välja.
Re:Igivana küsimus- millist raamatupidamistarkvara ? - 15.12.2017 08:29 Tänan rotiplika! Vot just sellist trammi ongi vaja

Postita uus teema: "Finantsarvestuse üldfoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata