HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĆ¼sitlus | Foorum
Foorumid Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum loll kĆ¼simus kolmnurga kohta
 
Autor Sõnum
loll kĆ¼simus kolmnurga kohta - 19.02.2017 09:57 kas kolmnurk on ka siis kui keskmine osapool on arve maksjaks, mĆ¼Ć¼ja on teine EL riik kes toimetab kauba kohale otse teisele El riigile. st. kas eesti vahepeal peaks tegema ka mĆ¼Ć¼giarve, vƵi piisab mƤrkest et maksjaks on eesti ??
minu arust ei piisa peab tegema lisaks ka mĆ¼Ć¼giarve kolmandale osapoolele
Re:loll kĆ¼simus kolmnurga kohta - 19.02.2017 16:39 Kolmnurktehing on kauba vƵƵrandamise tehing kolme liikmesriigi ettevƵtja vahel, kes kƵik on oma riigis registreeritud maksukohustuslasena. Kolmnurktehingu puhul on tegemist tehinguga, kus kaup mĆ¼Ć¼akse Ƥra kahe jƤrjestikuse mĆ¼Ć¼gitehinguga ja kƵik kolm osapoolt asuvad erinevates liikmesriikides. MĆ¼Ć¼gitehingu kohaselt mĆ¼Ć¼b esimese liikmesriigi maksukohustuslane A (vƵƵrandaja kolmnurktehingus) kauba teise liikmesriigi maksukohustuslasele B (edasimĆ¼Ć¼ja kolmnurktehingus) ja B-lt lƤheb kaup edasi kolmandasse liikmesriiki C (soetaja kolmnurktehingus), kusjuures kaup toimetatakse otse esimesest liikmesriigist (A) kolmandasse liikmesriiki (C).
http://www.emta.ee/et/ariklient/tulu-kulu-kaive-kasum/kaibemaksuseaduse-selgitused/kaupade-maksustam ine#4.6
Re:loll kĆ¼simus kolmnurga kohta - 20.02.2017 09:18 no ma kĆ¼sisin tegelikult mitte seda ... ma kĆ¼sisin et kas kolmnurk on ka siis kui vahepealne edasimĆ¼Ć¼ja arvet ei tee kĆ¼ll aga saab selle kauba eest raha kolmandalt ...
Re:loll kĆ¼simus kolmnurga kohta - 20.02.2017 09:48 Kolmnurk on, kui toimub 2 jƤrjestikust mĆ¼Ć¼gitehingut, nagu m kirjutas. Ja mĆ¼Ć¼kide kohta tehakse arved.
Re:loll kĆ¼simus kolmnurga kohta - 20.02.2017 13:14 loll kĆ¼simus sai lolluse lƵpetava vastuse

Postita uus teema: "Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata