HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | Küsitlus | Foorum
Foorumid Finantsarvestuse üldfoorum KÜ üldkoosoleku protokoll
 
Autor Sõnum
KÜ üldkoosoleku protokoll - 23.08.2016 18:20 Palun abi. KÜ üldkoosolekul ei osalenud nii palju korteriomanikke kui oleks pidanud ja koosolek otsustati kokku kutsuda 3 nädalat hiljem. Nii ka toimus. Kuidas vormistada seda esimest üldkoosoleku protokolli, et ei tekkiks dokumentide esitamisel probleeme (valiti uus juhatus, osa juhatusest valiti tagasi.)
Re:KÜ üldkoosoleku protokoll - 23.08.2016 19:03 No esimene koosolek läks laiali kuna kvoorumit polnud koos ja koosolek polnud otsustusvõimeline - nii läheb ka kirja
Re:KÜ üldkoosoleku protokoll - 24.08.2016 10:33 Esimene protokoll: üldkoosolek pidi algama kell .... Kohal oli .... liiget. Kvoorum puudus, üldkoosolek jäi seetõttu ära. Juhatuse liikme allkiri.

Esimese üldkoosoleku protokolli ei pea kellelegi esitama.
Re:KÜ üldkoosoleku protokoll - 25.08.2016 07:51 Küsimus tekkis, kuna päevakavas oli ka juhatuse liikmete valimine, on vaja protokoll esitada reg. osakonnale. Et kõik ikka kirjas oleks, mida nõutakse... Allkirjalehed olemas, protokoll ka... ainult esimese üldkoosoleku protokolli sõnastuses kahtlen. Kuna kvoorumit ei olnud koos, kuidas seda täpselt vormistada. Muidu ikka tuleb välja tuua koosoleku läbiviija, protokollija, toimumise aeg, koht, hääletustulemused...
Re:KÜ üldkoosoleku protokoll - 25.08.2016 09:39 Kordan veelkord, registriosakonnale esitatakse vaid toimunud üldkoosoleku protokoll. Kuidas te esimese, ärajäänud üldkoosoleku kohta dokumendi vormistate, pole üldse oluline. Võite kasvõi üldkoosoleku päevakorra lehe alläärele kirjutada, et kohal oli ... liiget ja üldkoosolek jäi kvoorumi puudumise tõttu ära. Ärajäänud üldkoosoleku dokumendile kirjutab alla üks juhatuse liige (kuna juhatus peab üldkoosoleku kokku kutsuma ja seega ka vastutab selle läbiviimise eest ning ei saadud ju valida ei koosoleku läbiviijat ega protokollijat, midagi ega kedagi ei saadud valida ega otsustada).
Ka teisel protokollil peab olema juhatuse liikme allkiri, kui see protokoll registrile esitatakse ja juhatuse liige ise ei olnud ei koosoleku läbiviija ega protokollija, et ta allkiri seal juba olemas oleks..
Teistkordse üldkoosoleku protokollis peab kirjas olema, et see oli teistkordne, näiteks:
KÜ ............. üldkoosoleku (teistkordne) P R O T O K O L L

Postita uus teema: "Finantsarvestuse üldfoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata