HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĆ¼sitlus | Foorum
Foorumid Tarkvarafoorum Star-Office vs.Exel
 
Autor Sõnum
Star-Office vs.Exel - 08.02.2003 16:20 Endal on kasutuses Star-Office 5.1 programm millega tegin hinnakirja klientide jaoks esimest korda .sdc- tabeliarvutusfailina, mis peaks olema analoogne xls-failidega. Kuna aga klientidel on enamasti Exels programmid, salvestain hinnakirja xls-formaadis. Nii aga nĆ¼Ć¼d programm jƤtisgi Ƥra firma logo ja vƤiksed pildikesed, mis olin juurde lisanud hinnakirjale. Samuti freeze funktsioon jƤi Ƥra ja kƵik vƤrvilised lisad. Olen seni saanud hakkama xls-failide tegemisega, aga juures pole olnud graafikat ja seda freezeega vƤrve. Sdc-failisid Exels ei mƵistnud lahti muukida, kui sƵpraga proovisime. Kas Star-Officega on vƵimalik selliseid graafikaga mitmekĆ¼lgseid xls-faile luua vƵi vƵistlen ma tuuleveskide vastu?
Re: Star-Office vs.Exel - 09.02.2003 17:52 Katseta Openoffice'ga, loeb Staroffice'i faile ja Ć¼hilduvust MSga on parandatud.
Re: Star-Office vs.Exel - 10.02.2003 08:55 StarOffice'ist excelisse salvestamisel kaotab ta enamasti kogu kujunduse Ƥra. KƵige lollikindlam formaat kahe programmi vahel on rtf.
Re: Star-Office vs.Exel - 20.02.2003 12:46 RTF formaat sobib jah tekstitƶƶtluses, aga tabelarvutustes on natuke teised formaadid. Sama ka kujunduse suhtes. Soovits oleks ja kasutada kas OpenOffice vƵi StarOffice 6 seeriat, exceliga on parem Ć¼hilduvus.
Re: Star-Office vs.Exel - 24.02.2003 11:29 AitƤh abi eest. Laadisin alla OpenOffice ja tƶƶ kƤib edasi. Korras nagu Eestis!

Postita uus teema: "Tarkvarafoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata

KĆ¼lastajad
Lehel on 1110 külalist