HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĆ¼sitlus | Foorum
Foorumid Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum MA ettemaksu konto kontopla...
 
Autor Sõnum
MA ettemaksu konto kontoplaanis - 09.03.2023 12:21 ƕpin ja riskin vƵtta endale Ć¼he rmp.vƤikefirma, kes tegeleb kauba tarnimisega kolmadatest riikidest ja Eestis mĆ¼Ć¼misega.
Kuna tegemist import kbm maksmisega MA ettemaksukontole siis tuleb seda ka ikka rmp.kontoplaanis nƤidada.
Kas mu mƵte on Ƶiges suunas : Aktiva poolel nt.konto 1612 "MA-le ettemkstud maksud" ja kontoklassiks "Ettemaksed teenuste eest".
Maksan nt.imp.kbm: D MA-le ettemakstud maksud, K Pank. MA-le KMD deklareerides teen kande K MA-le ettemakstud maksud, D KƤibemaksu arveldused.
Re:MA ettemaksu konto kontoplaanis - 09.03.2023 18:08 pange aktivas maksuameti kontole nimeks lihtsalt maksuameti ettemaksukonto. kui vƵtate iga kuu kohta maksuametist ettemaksukonto vƤljavƵtte, siis saate teha kƵik kanded, et kunas raha laekus ja mis kohustuste katteks kanti sealt Ƥra. muidu on sisendkƤibemaks passivas ja mĆ¼Ć¼gikƤibemaks ka, samuti read impordi kƤibemaks

maksate maksud, siis D maksuameti ettemaksukonto K impordi kƤibemaks , kui on Ƶigesti tehtud, siis selle saate ju samamoodi tagasi kĆ¼sida, nagu sisendkƤibemaksugi. ettemaksed teenuste eest ... ma ei tea, kust see nĆ¼Ć¼d tuleb Ć¼ldse ?

Postita uus teema: "Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata

KĆ¼lastajad
Lehel on 111 külalist