HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | Küsitlus | Foorum
 
Autor Sõnum
Andke nõu - 21.09.2021 11:58 otsustasin vahetada raamatupidajat kuna pikemal perioodil minu kõnedele/meilidele ta tihti ei vastanud ja pidin leidma abi mujalt. Nii siis sai kokkuleppel osalise tööajaga töötava raamatupidaja tööleping lõpetatud. Esmalt edastas ta raamatupidamise aruanded ja kui uuel raamatupidajal tekkisid küsimused, siis saadeti pm pikalt. Kogu raamatupidamises klapivad ainult mõned saldod. Saan aru, et korralik jama on kokku keeratud. On teil kogemusi kuidas panna eelmine raamatupidaja oma tööd üle tegema või vastutama tekkiva lisakulu eest?
Re:Andke nõu - 21.09.2021 14:12 Kõik nõuded oleks pidanud esitama enne töölepingu lõpetamist ja enne tasude väljamaksmist.Ülbeid raamatupidajaid ikka leidub...
Re:Andke nõu - 21.09.2021 16:20 Sai usaldatud inimest igas mõttes, et saadab aruanded esimesel võimalusel.
Re:Andke nõu - 22.09.2021 18:35 kirjutasid ju, et aruanded saatis. Huvitav, kuidas see uus raamatupidaja kohe teab, et saldod üldse ei klapi? Niimoodi peale vaatamisega ongi ainult paar saldot, mida saab lambist kohe kontrollida - pank näiteks, kõik muu nõüab ju päris suurt tööd, et kõigist saldodest ülevaade saata. Kas see uus siis arvutas kõik eelnevate aastate kanded kohe üle?
Äkki hoopis see uus ei saa asjadest midagi aru ja sellepärast vana ei viitsi jännata...
Re:Andke nõu - 23.09.2021 08:17 Martin, tee koos raamatupidajaga ettevõtte nõuete ja kohustuste inventuur ja seejärel ettevõtte raamatupidamise õiend kuhu toote välja paranduskanded. Kui uus raamatupidaja jätkab arvestust samas programmis siis polegi probleemi - saab alati kontrollida saldode õigsust. Kui eelmine korraldas raamatupidamist oma programmis siis on vist tõesti palju pusimist aruannetest aru saamisel.

Postita uus teema: "Finantsarvestuse üldfoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata

Külastajad
Lehel on 1299 külalist