HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĆ¼sitlus | Foorum
Foorumid Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum Aastaaruandes viga ja ekoma...
 
Autor Sõnum
Aastaaruandes viga ja ekomar statistika - 08.07.2020 13:56 Avastasin nĆ¼Ć¼d EKOMAR tƤites nƤpuvea aastaaruande materiaalse pƵhivara lisas. MĆ¼Ć¼dud pƵhivara hind on valesti kirjas peab olema 23493 aga kuidagi on kirja saanud 27393????. NĆ¼Ć¼d kĆ¼simus kas see on oluline viga ja peab aastaaruande uuesti esitama ? Ekomar sai Ƶige number kirja pandud. Kas statistika vƵrdleb neid arve oma vahel uuesti mis muudetud on eeltƤitmisega vƵrreldes? Olen seni saanud kƵik statistikad ikka tehtud aga seda pole enne tƤitnud ja nĆ¼Ć¼d kohe selline viga ka sees.
Re:Aastaaruandes viga ja ekomar statistika - 09.07.2020 19:04 Kui majandusaasta aruandes oli omanike poolt lubatud andmete esitamine statistikale, siis tekib kĆ¼ll probleem.
Aga isekĆ¼simus on kas aastaaruande uuesti esitamisega on omanikud nƵus.

EKOMAR teed ikka aastaaruande pƵhjal, mitte vastupidi.
Re:Aastaaruandes viga ja ekomar statistika - 10.07.2020 06:58 Statistikaamet ei vƵrdle midagi, samuti ei kontrolli numbrite sisulist Ƶigsust.
Ilmselt on sul kusagil veel midagi valesti, sest aastaaruande pƵhivara lisa on sama lolli loogikaga kui EKOMARi oma ja seda jƵuga klappima saada pole vƵimalik. Kui bilansis on aastaaruandes numbrid Ƶiged, siis jƤrgmisel aastal teed lihtsalt Ƶige lisa.

Postita uus teema: "Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata

KĆ¼lastajad
Lehel on 546 külalist