HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĆ¼sitlus | Foorum
Foorumid Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum Ostuboonus tƤnases olukorras
 
Autor Sõnum
Ostuboonus tƤnases olukorras - 23.01.2019 15:59 Otsingule ostuboosnus avanevad igivanad kĆ¼simuse-vastused, sellepƤrast kĆ¼sin Ć¼le tƤnapƤevaste seaduste valguses.

Olen ostja ja ostsin eesti firmalt tƶƶvahendi kampaaniatingimusega, et kui ma ostutseki veebis registreerin, siis millalgi lƤhemas/kaugemas tulevikus saan teatud summa ostust tagasi.
NĆ¼Ć¼d laekuski firma arvele summa, mille teemaks on ostetud kauba nimi, ettevƵtteks mitte eesti mĆ¼Ć¼ja vaid Interpay Sales Promotions ja summa nagu kampaania ette nƤgi. Muid dokumente pole, kui internetilehe link kampaania reklaamiga, mille ostja on endale igaks juhuks vƤlja otsinud .

Kuidas ma peaksin seda boonust vormistama? Mis on alus? VƵiksin ju teha otse pangast kulu vƤhendamise, aga tunnen, et see pole hea variant.
Re:Ostuboonus tƤnases olukorras - 24.01.2019 10:28 TrĆ¼ki vƤlja kampaaniatingimused ja paned juurde ostutÅ”ekile, teedki kuluvƤhendamise kande raha laekumisel pangaarvele. KƤibemaksu see ei puuduta.
Re:Ostuboonus tƤnases olukorras - 28.01.2019 08:52 Vene trollid kƤivad siin vist piilumas? Alles oli sel teemal vaid paarkĆ¼mmend vaatamist, Ć¼leƶƶ aga Ć¼le 1000.

Sul on ju kƵik dokumendid olemas, ostutÅ”ekk ja boonuse kohta arve.Raha laekumisel teed lihtsalt kulu vƤhendamise. Meil on ostuboonuste kohta kulude all eraldi konto (kulud miinusmƤrgiga).
Variante on igasuguseid. MƵnel tarnijal on lausa arvele kirjutatud, et kui maksad nƤiteks 30 pƤeva jooksul, saad nƤiteks -3% boonust, arve enese tƤhtaeg on 60 pƤeva. Alla 30 pƤeva makstes maksad koheselt -3%, sest kui unustad, siis tarnija ise seda tagasi maksma ei hakka.

Postita uus teema: "Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata

KĆ¼lastajad
Lehel on 445 külalist