HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | Küsitlus | Foorum
 
Autor Sõnum
SmartAccounts - 03.02.2017 10:42 Saabus mulle ka see aeg, millal loobusin Hansade programmist ainuüksi selle julma käsitluse pärast oma klientide suhtes (osteti ju varem litsents välja).
Nii ebanormaalseid renditasusid ei olnud nõus tasuma.
Soovituste kaudu leidsin inimsõbraliku online programmi SmartAccounts, kuhu saavad juurdepääsu kõikide firmade juhtkonnad, ükskõik kus nad asuvad või ükskõik millist aruannet/ülevaadet tahavad välja võtta.
Üllatusena on juba avalehel graafikutena näha nõuded/kohustused/varad. Programm sisaldab ka ühe kuutasu /või poolaasta tasu eest korraliku palgaarvestuse.
Olen väga rahul ja kiidan iseennast julguse eest õppimaks uut ja huvitavat.

Lisaks mainin, et olen ka teinud tööd MERIT aktiva abil, aga mulle ei sobinud nende süsteem - väga "suletud" maksukontode jura ja palgaarvestuse puudumine samas valikus.
Re:SmartAccounts - 03.02.2017 13:12 Kasutan ka SmartAccounti ja olen ka rahul.
Kuna mul palju aruandvaid isikuid kes alailma midagi kaardiga soetavad ja siis oota ja looda, et see tsekikene ka raamatupidamisse jõuaks .... siis olen vaimustud sellest Äpist mille abil nad saavad oma tseki kohe ostu sooritades mobiiliga pildistada ja mulle saata otse programmi.
Siis pole muud kui klõpsa Ootel ostuarved ja seal ta on, ühe klõpsuga raamatupidamisse kantav. Ühtlasi saab pildi teele läkitja ka paar sõna sinna kribada ja ma ei pea mõistatama mis liiki kuluga on tegu kui tšekk norra-rootsi keelne.
No ja tšekk ise ka alatiseks raamatupidamises olemas nagu vaja - taasesitlemist võimaldaval kujul.
Re:SmartAccounts - 05.02.2017 11:50 to imari:
SmartAccountsis on maksudega arveldamine sama jura kui Meritis.
Meritis on vähemalt eraldi arusaadav pealkiri selle jaoks, SA-s on kõik "pangamaksed".
Aga muud erinevust pilve-Meriti ja SA vahel pole, kui et SA-s saad aruandeid jms oma käe järgi kirjeldada, Meritis tuleb leppida et tarkvara arendaja on jumal ja tuleb teha nii nagu tema maailmast aru saab. Natuke saab süsteeme "killides" mööda minna, aga muidu suht raamides tegutsemine ilma suurema loominguta. Merit sobib ideaalselt neile, kes ise raamatupidamist väga ei mõika või ei viitsi mõelda.
SA palgaarvestuse miinus on, et seadistades pead ise olema kõikse targem ja hoolega jälgima, et ükski komakoht ei jääks seadustest vahele. Selles suhtes on Merit Palk etem, sest seal on usaldusväärselt kõik juba ära tehtud. See on see koht, kus mina ei viitsi mõelda
Re:SmartAccounts - 05.02.2017 13:22 Rotiplika, ma ei saa aru mida seal SA palgaarvestuses nii hirmsasti seadistada on vaja.
Kui sisestada töötaja siis paned ka kõik vajaliku kirja ja teed selle töötaja kohta õiged valikud. Kui on puhkused, puudumised siis need sisestad ka need töötajate lõikes. Kui see tehtud siis tuleb ju õige palgaleht ühe klikiga.
No ja mis need pangamaksed siia puutuvad ,loomulikult kui maksad siis märgid pangast ka kellele maksid aga mida sa seal seoses palkadega seadistad/sätid ma küll ei kujuta ette.
No ja TSD loomulikult on ka 1 klikiga koostatav ja MA lehel läkitatav.
Re:SmartAccounts - 05.02.2017 21:15 Viimases versioonis on nad juba arenenud, algus oli oluliselt kohutavam - kuna ei olnud seda osa vaadanud, siis olin ehk valel seisukohal. Aga mugavusest kasutan jätkuvalt Merit Palka.
Re:SmartAccounts - 07.02.2017 13:24 Kas imari ja Alice on emma-kumma palgal? Kõlab ikka väga reklaamilikult.

Minu arvamus on, et töö saab tehtud, kuid viga on selles, et need proged on liiga must-valged. Ja elu ei ole ainult must-valge paraku. Rotiplika ütles ilusti, et pead oma tehingud kajastama vastavalt programmilooja nägemusele. See ongi minu meelest kõige parem iseloomustus.

Ja graafikute esitluse järgi ei saa ju raamatupidaja oma töövahendit valida. Mul isiklikult neist jumala suva, pigem üks tilu-lilu.
Re:SmartAccounts - 07.02.2017 15:27 Annely, mina ei ole kellegi palgal, või siis õigemini olen oma firma palgal ja maksan ise endale palka.
Seega mul jummmalast savi mida keegi oma tööks on valinud ja mis programmi kasutab, mul pole vajadust kedagi/midagi promoda.

Kuid see Äpp millest ülalpool kirjutan on küll minu lemmik
Re:SmartAccounts - 07.02.2017 16:05 Tõsi, see Äpp-i jutt tundub huvitav. Ma ei ole seda proovinud. Aga katsun järgi proovida ehk tsekitajad seda kasutama panna.
Et siis kõik tsekid digitaliseerib hoobilt? See on tõesti suur + punkt neile, kellel palju tsekitamist, kui Alice jutt tõele vastab.
Re:SmartAccounts - 07.02.2017 19:30 Ei , Annely, mul ei ole luulud - see mis ma kirjutan on tõde - äpp töötab ja tšekid jõuavad otse programmi.

Annad tsekitajale koodi - siis leiab programm tema mobiili, paned nime Ats või Anni kes ta siis iganes on ja siis pole muud kui Ats ja Anni pildistavad oma tsekki ja saadavad teele.
Vahete vahel siis viskad pilgu peale mis on saabunud sinna Ootel ostuarvetesse ja toimetad edasi...

Proovi ära !
Ega liidetavate arv pole piiratud, pane esimeseks ennast ja saadki proovida.
Re:SmartAccounts - 08.02.2017 12:09 No mulle see asi küll nii roosiline ei tundunud esmapilgul. Viskasin sellele juhendile, kiirkorras küll, pilgu peale. Digitaliseerimisest ju juttu ei ole. Andmed tuleb ikka oma töökate kätega sisestada, samalajal mingit peenikest tsekiriba kuva skrollida üles-alla, et andmeid leida. No kus see edasiminek on? Mul isiklikult on lihtsam vana viisi tegutseda ja kiirem ka.
Re:SmartAccounts - 08.02.2017 14:52 No ei tea mis sulle seal peenikese tekstikribana tundub.
Saadetud fail on igati korrektne.
Lähed Ootel ostuarved
teed linnukese soovitud tsekipildi nurka , klõpsad koosta arve
Avaneb tavapärane arve kuhu on juba lisatud ka failina saabunud tšekk.
Samal ajal kui arve andmeid sisestad on see tšekk sul pildina ülal näha, soovi korral aga võid ka juba lisatud faili kõrvale avada ja vaadata suurendusega -- 200%) kui soovi on.

Kas sa tõesti arvasid , et tšekk hüppab ise programmi ja valib ilma sinu sekkumiseta omale sobivad kulukonto?
Nii see tõepoolest pole, ikka pead Ostuarve koostama nagu ka siis kui sul see tšekk laua peal lebaks.
Lihtsalt see tšekk on nüüd sul KOHE selle ostuarve juures olemas, taasesitlemist võimaldaval kujul.
Re:SmartAccounts - 10.02.2017 12:17 Jah ootan, et tsekk tuleks programmi digitaliseeritud kujul. Siis oleks see edasiminek. Muul juhul eriti mitte.

Kas sa arvete digitaliseerimisest oled midagi kuulnud. Või pead e-arveks ka näiteks pdf formaadis arveid?
Re:SmartAccounts - 10.02.2017 13:24 No sa tirid siia sisse ju hoopis teise teema, ma peaks ikka eriliselt juhm olema kui ma ei saaks aru mis on e-arve ja mis on pdf. Mis annab sulle alust mind lauslolliks pidada?

See milles mina näen edasiminekut on VÕIMALUS saata KOHE ostu sooritades tšekk raamatupidamisse.
Võib-olla sinul pole sellega probleeme aga minul on kuna ühel ettevõttel on 10 kaarti ja nende kaardimaksete dokumentide jõudmine on nüüd tänu sellele vidinale suurepärase lahenduse saanud.

Aga no edu sulle digimaailmas ja loodan , et jõuad ära oodata selle edasimineku ja ühel kaunil päeval potsatab see digidok sulle programmi , sebib seal veidi ringi ja leiab ISE endale sobiliku kulukonto)
Re:SmartAccounts - 10.02.2017 14:59 Tore on muidugi, et see võimalus tagab kiire tsekimajanduse jõudmise raamatupidamisse.

Kulukonto leiab digitaliseeritud doku siis, kui see on esimesel korral progele selgeks tehtud ja kui see jääb alati samaks. Muul juhul tuleb see koht ikkagi üle käia.

Õnneks või õnnetuseks raamatupidajatele ei käi ka digitaliseerimine nii, et mitte ühtegi liigutust tegema ei pea mitte kunagi. Kas sina ei rõõmustaks, kui sul oleks lisaks ka see võimalus? Või rõõmustaksin ainult mina selle üle ja sina muutuksid hoopis kurvaks

Aga head tsekitamist Annelyle ja teistele ka
Re:SmartAccounts - 14.02.2017 16:44 kas hansa puhul käib jutt 29 eurosest kuutasu arvest? et ebamõistlikult palju siis või? pole ju ?
Re:SmartAccounts - 14.02.2017 22:33 Minu arvates on see 29 kirves jah
https://www.smartaccounts.eu/et/hind/
Re:SmartAccounts - 15.02.2017 16:48 Väikese raamatupidamismahuga ettevõttele on see juba lausa giljotiin. Aga eks nad ise tea.

Postita uus teema: "Tarkvarafoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata

Külastajad
Lehel on 735 külalist