HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĆ¼sitlus | Foorum
 
Autor Sõnum
PilveAktiva - 21.01.2015 09:50 Tere!

Palun kasutajate kommentaare. Kuidas rahul olete? Kas miinuseid ka on? Kas kƵik on nii lihtne kui kirjutatakse?

Hetke pakkumine tundub avatlev, aga ei ole veel pƤris kindel, kas minna Ć¼le.

TƤnud, kellel mahti vastata.
Re:PilveAktiva - 29.01.2015 15:30 Palun jah, rƤƤkige sellest teenusest.
Re:PilveAktiva - 03.02.2015 16:37 kas keegi ei kasuta seda pilvekest siis vƵi?
Re:PilveAktiva - 03.02.2015 17:24 See teenus on kasulik ainult nendele firmadele,kelle juhtkond on maailmas laiali ja tahavad olla kursis tehingutega ja finantsanalĆ¼Ć¼sidega.
Olen isiklikult mitu aastat uurinud teiste teenusepakkujate serveriteenust ja pole mingit vahet kas andmebaas on kellegi teise firma serveris vƵi on installeeritud firma juhtkonna arvutisse.
Re:PilveAktiva - 04.02.2015 10:01 PilveAktiva versioonist ei tea midagi aga vƤga suur vahe kas sul on andmebaas enda arvutis vƵi serveris vƵi pilves. Pilves sƵltub sul programmi kiirus palju ka enda interneti kiirusest, serverversiooni kasutades ei sƵltu sinu interneti kiirusest enam nii palju. Pilveversioonist ise isiklikult vaimustatud pole just nimelt kiiruse osas on probleeme ja seda erinevate programmidega.
KƤttesaadavus on Ć¼ks argument ja andmete koopiad teine.
Ise olen kohanud mitut juhust just andmete osas, Ć¼hel juhul ei toiminud automaatkoopiad, vƤljaspoole enda arvutit tehtavaid programm millegipƤarast ei teinud ja arvutisse kus oli andmebaas tulid vigased koopiad. Teisel juhul lendas uue arvuti ketas, osaliselt andmeid taastada ei saanud kuna olid vigase kƵvaketta osa peal.
Ise olen vƵtnud seisukoha, et minu tƶƶ on raamatupidamine mitte andmete sƤilitamisega tegelemine ja kuna endal on kontor mitmes kohas siis on loodud vƵimalus kasutada erinevatest arvutitest ning kui kellelgi on tahtmine oma andmete ligi pƤƤseda siis saab selle kuna tehniline vƵimalus on olemas.
Re:PilveAktiva - 17.02.2015 23:57 Minul on Pilveaktiva kasutusel, aga alles jaanuari algusest ja teostan hetkel veel Ć¼leminekut SmartBooksilt Pilveaktivale. Esialgu ei oska veel pƤris kindlalt ƶelda, kas on palju miinuseid. Booksiga vƵrreldes on ta hƤsti lihtne. Mugav on klientidele, kes ei pea enam versiooniuuenduste puhul klientprogrammi seadistama. Hetkel tundub, et olen rahul. Kiirusega probleemi pole ja iga pƤevaga tƤieneb programm. MƵne kuu taguse seisuga on hulgaliselt tƤiendust juurde tulnud. Hind Booksiga muidugi ei anna vƵrrelda, see oli ka Ć¼ks pƵhjus, miks loobusin Booksist, lisaks Booksi olematule klienditeenindusele.
Re:PilveAktiva - 19.05.2015 08:38 VƵtsin ka kasutusele kuu aega tagasi ja olen vƤga rahul. VƤga mugav kasutada.
Re:PilveAktiva - 20.05.2015 14:38 vƵtaksin ka aga kas on seal korteriĆ¼histu moodulit?

Postita uus teema: "Tarkvarafoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata

KĆ¼lastajad
Lehel on 866 külalist