HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | Küsitlus | Foorum
Foorumid Tarkvarafoorum interneti piirang
 
Autor Sõnum
interneti piirang - 29.11.2002 12:06 Võib olla on see natuke vale koht, kus seda küsimust esitada, aga äkki keegi oskab aidata. Kuidas on võimalik panna püsiühendusega arvutile peale internetis viibimise piirang? Kas üldse on võimalik?
Re: interneti piirang - 29.11.2002 12:39 Ei ole küll kuulnud taolisest asjast. Kindlasti on see võimalik, aga mitte tavaliste vahenditega, mingi eraldi programmijupikese peab sel juhul vist arvutisse lisama.
Re: interneti piirang - 29.11.2002 14:25 Miks mitte kaaluda ka elektrikasutamise piirangut? Elekter läheb ära ja internetti enam ei saa. Kui küsimus on tööarvutites, siis on neil internetis surfajatel lihtsalt liiga vähe tööd või liiga kõrge püsipalk. jätke süütu internet rahule ja pange inimesed kas poole kohaga tööle või protsendipalgale.
Re: interneti piirang - 29.11.2002 14:52 To Teadjamees
Asi pole üldse tööarvutites ja töötajates, vaid hoopis koduses arvutis ja lastes. Miks kõik kphe nii tigedalt meelestatud on?
Re: interneti piirang - 29.11.2002 15:48 Kui tegemist IE-ga
Tasub vaadata:
Tools->InternetOptions->Content->ContentAdvisor
või näit.
tucows.ibs.ee/p
tucows.ibs.ee/p
Re: interneti piirang - 29.11.2002 17:22 To: AR
Olen jah skeptiliselt meelestatud igasuguste piiramiste suhtes ja kui tegemist on oma lastega, siis seda enam. Näe lapsed, panin Teile piirangu peale, ära tegin... Võin kihla vedada, et sõltumata piirangust, mida Sa sinna peale paned, püsib see laste eest saladuses vaevalt nädala. Mine parem lastega loodusesse, mitte ära jäta neid valveta oma kodukabinetti ;-)
Re: interneti piirang - 02.12.2002 09:33 Tegelikult mängib veel suurt rolli see, milllist internetiühendust kasutad. (kas on olemas firewall, hub)
Re: interneti piirang - 13.12.2002 14:56 vaata RUR`i! on võimalik piirata mida iganes sel moel. ise piirasin nii õnnestunult, et üldse ligi ei pääsenud, soov oli vaid teatavaid lehekülgi takistada. täiesti kasutatav.
Re: interneti piirang - 21.02.2003 13:41 hea on piirata nii, et võtad majast elektri välja. Katsugu siis veel internetti saada!

teine võimalus piiramiseks on telefonijuhe läbi lõigata. Püsiühenduse korral võrgujuhe. Internet on kohe kindlasti kaugel!

kolmas võimasus on monitor kappi luku taha panna. Siis nad vähemasti ei naudi internetis olemist!

Tegelikult on arusaamatu, milleks see arvuti siis kodus on, kui sellega internetti minna ei saaks. Sulle meeldiks, et lapsed mängiksid Doomi - pahh-pahh- surnud! mitte ei vaataks internetis koolireferaadi jaoks asju? Või meeldiks, et nad mängiksid DOS'i käskudega del *.* ja format c: ? Kui küsimus on telefoniarves, siis soeta püsiühendus või kaalu erinevaid dial-up pakette. Kui küsimus on pornolehekülgedes, siis räägi lastele ära, kuidas need asjad tegelikult käivad. Aga keelamiste ja piiramistega saavutad vaid selle, et lapsed vanuigi saadavad su pikalt - või siis kasvavad neist piiratud mõttemaailmaga passiivsed kössid.
Re: interneti piirang - 28.02.2003 15:39 see piiramine - valus teema!
omal ka kodus kutid kes vaid internetis surfaksid ja/või mänge mängiksid. ühtpidi arendab mõtlemist - nii tehilist, loogilist, mis iganes, kuid elu ei seisne ju ainult arvuti maailmas! jah leitakse infi nii looduse kui kultuuri kui teaduse kui poliitika kui muude maailmade kohta (põnev ju!!!), kuid see on ju kõik vaid virtuaalne, abstrakne. kas spordist on kasu tervisele kui jälgida seda vaid info-kanalite kaudu??? või loodus kus olla ja liikuda??? või mõttekaaslane kellele silma vaadata ja tunda enamat... jah, igati tervitatav on piirangutest loobumine ja inimlikult kokku leppida - kasutamise aeg on südametunnistuse asi, kui koolitöö (ja muud kohustused!) tehtud. kuid ... olgem ausad tavaliselt on sellised kokkulepped väga õrna jää peale rajatud (on loomulikult erandeid). miks mitte seda ära kasutada! iga hetk ju ei kontrollita ja kõrval ei seista. tuletagem oma (varajast)noorust meelde - alati leidus mingi variant et kokkuleppest-keelust mööda hiilida või seda enda jaoks mugandada! kui on konkreetne piir peal on asi otsustet! ülejäänud aja, mil nt. lapsevanema silm hetkel peal pole, kasutab järeltulija oma kohustuste (kooli-kodu) täitmiseks ja muu vaba aja saab ta ühiselt veeta oma teiste lähedastega, mis on üks tähtsaim osa elust!
and one day you will understand...
Re: interneti piirang - 04.03.2003 11:12 ma arvan, et valdav enamus vanemaist läheb kergema vastupanu teed. Vanema kohustus on sisustada oma laste aeg nii, et nad ula peale ei satuks. Loomulikult ei pruugi see kõik lastele meeldida kohe, kuid vajalik ei olegi alati meeldiv.
Re: interneti piirang - 04.03.2003 12:00 Juhe seinast :-)
Re: interneti piirang - 04.03.2003 12:32 Minu 2 ja 3 aastane laps on soovivad igal õhtul internetist multikaid vaadata, mis ma peaksin tegema, kas piirama? ;-)
Re: interneti piirang - 04.03.2003 13:24 Kui on monitor
NEC 30" LCD-TFT LCD3000
las vaatavad!
Parem otsi neile rohkem muud huvitavat tegevust, vea õue ja mütta nendega seal pimedani, siis on tuppa tulles väsinud ja lähevad internetti torkimata magama.

Postita uus teema: "Tarkvarafoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata

Külastajad
Lehel on 1042 külalist