HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĆ¼sitlus | Foorum
 
Autor Sõnum
format? - 26.11.2002 13:22 tahan teha andmetest koopiat, kuid tuleb kogu aeg ette : The disk in drive A is not formatted. saan aru, et vaja midagi teha, kuid mulle on vaja teha puust ette ja punaseks.
Re: format? - 26.11.2002 13:52 Arvutitel on vahel jah probleeme diskettide Ƥra tundmisega, seepƤrast peavad nad neid foraatima endale kƵlbulikukt. (Arvutimeestel kindlasti teistsugune seletus asjale, kuid pƵhimƵte on sama, ilma formaatimata ei saa diskiga tƶƶtada)

Kuidas formaatida?

Mitu vƵimalust:

1) Mine My Computer aknasse, tee 3 1/2 Floppy peal parem hiireklƵps ja vali format (see seal keskel) Valikutest ikka siis 3 172 ja 1,44 ning FAT

2) Vali alt vasakult nurgast START, sealt Run ja kirjuta format a: (ole kindel et on A tƤht) ja siis lƶƶb ette musta akna ja sealt enter ja edasi mĆ¼ttab juba ise.

KƵik eelnevad toimingud eeldavad, et dist on ikka ennem oma pesas.

Kui disk Ƥra formaaditud, siis on juba tƵenƤolisem, et arvuti tunnistab ta edaspidi omaks. Muidugi jƤƤb vƵimalus, et disk on kahjustatud ja ei ole tƶƶkƵlblik.

Proovi ja avasta
Re: format? - 26.11.2002 13:55 1 asi veel, formaatimine on ilma tingimusteta andmete kustutamine disketilt. Arvuti nagu puhastab disketi Ƥra, kaasaarvatud kogu infost mis on disketil (olgu siis tegi vƤikese flopiga vƵi suure kƵvakettaga - formaatimine on pƵhjalik puhastus)

Postita uus teema: "Tarkvarafoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata

KĆ¼lastajad
Lehel on 1101 külalist