HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĆ¼sitlus | Foorum
 
Autor Sõnum
print - 12.11.2002 06:06 Palun abi. milles vƵib olla asi. Nimelt soovisin oma esimest arvet vƤlja printida, aga arvuti vastas Ei leia dokumenti sularahaarve? Seadistuses dokumendid, olid tƤrnikesega mƤrgitud vali arved kƵik arve liigid ja ainult printimata.
Re: print - 12.11.2002 07:37 Millist programmi kasutad? Kui Hansat, siis kontrolli, kas sul on sularahaarvete dokumendimall mƤrgitud: mĆ¼Ć¼gireskontro-dokumendid-sularaha arve - spetsiaal "kirjelda dokument"
Re: print - 16.11.2002 06:28 Pikkade ponnistuste tulemusena jƵudsin arve vƤljatrĆ¼kkimiseni, arvel oli aga kohal, kus dokumendimallil oli OMA NIMI - Uus ettevƵte. Kuidas saada sinna Ƶige nimi?
Re: print - 17.11.2002 10:50 Kuule roheline, Finance.ee ei ole programmide klienditugi. Kui kasutad FirstOfficet vƵi Office/2, pƶƶrdu GT Tarkvara poole, kui HansaRaamat, siis HansaRaama poole. Eriti hea oleks alustada kasutajajuhendi lƤbilugemisest.
Moodul Ɯldine- seadistus- ettevƵtte andmed- peale nime sisestamist muutub AB vƵti, kĆ¼si uus vƵti. Mis puudutab teises foorumis kĆ¼situd km koode, siis jah, neid saab ise juurde teha.
Re: print - 17.11.2002 21:07 Palun mitte pahandada kui minu kĆ¼simused ei ole Finance.ee -le kohased. Igatahes olen abi saanud ja olen vastajatele tƤnulik. Ise uurides jƵuab ka lƵpuks vastusteni, aga teiste abiga kiiremini.

Postita uus teema: "Tarkvarafoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata

KĆ¼lastajad
Lehel on 1068 külalist