HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĆ¼sitlus | Foorum
 
Autor Sõnum
rp SAF - 03.10.2002 14:50 Palun praktikute nƵuannet rp. saf-i kohta. Olen kuulnud, et Ć¼ks tugevamaid pooli on see, et kerge parandusi teha- algajatel ikka juhtub. Mis vƵiks olla umbmƤƤrane hind. Pr. peaks sisaldama ka ladu, ning kaks tƶƶkkohta erinevatel aadressidel.
Re: rp SAF - 03.10.2002 15:04 Ei tea viimaseid hindu, eks mĆ¼Ć¼jad Ć¼tlevad kƵige Ƶigemini. Meie ostsime u. 3 aastat tagasi ja maksime vist 15 tuh. ringis. Ladu ja palgaarvestus on ka seal hulgas, kasutajaid 2. Hind sƵltub ka kannete arvust. Rohkem vƵin teadmisi jagada praktilise kasutamise osas, kuna olen sellega tƶƶtanud tegelikult juba 5 aastat. Algul tundub vƵibolla vƤhe keeruline vƵrreldes nt. Hansaga, aga on siiski oluliselt parem (tƶƶtan mƵlema programmiga ja saan vƵrrelda).
Re: rp SAF - 04.10.2002 15:01 Tƶƶtan SAF-iga seitse aastat .Kahe tƶƶkohaga tƶƶtades on ta meid kĆ¼ll rahuldanud.Tegin lƤbi ka Hansa Rama koolituse .SAF on parem.
Versiooni uuendused lihtsalt saadavad.NƵustamine ka tasemel.
Julgen soovitada.
Re: rp SAF - 29.10.2002 14:16 Olen SAF-iga tƶƶtanud vƤga pikalt ja ka Hansaga.
SAF-i plussideks vƵrreldes Hansaga on
hea laomoodul
hea pƵhivara
normaalne palk
vƵimalus genereerida lƵputult aruandeid ja esitada neid suvalisel kujul
lihtne side Exeliga
Probleemideks on:
Standardaruanded( bilanss, kasumiaruanne) on sellises vormis, et neid tuleb esitamiseks vƤga palju disainida. See on Hansas parem.
Suures firmas ei jƤƤ jƤlge, kes missuguse tehingu on teinud.
Andmed on parandatavad( Ć¼le kirjutatavad) , nii et parandustes ei jƤƤ jƤlgi jƤrele. NƤide elust: lao inventuuri ajaks liigutada osa kaupu mƵnda teise lattu ning hiljem, kui on olemas akt, et puudujƤƤke ja Ć¼lejƤƤke ei tuvastatud, need jƤlle tagasi tƵsta.
Re: rp SAF - 30.10.2002 21:59 Olen samuti tƶƶtanud pikka aega nii SAF-i kui Hansaga ning pƵhimƵtteliselt olen nƵus Katuga, kuid minu arvates on aruannete disainimine SAF-is siiski palju lihtsam kui Hansas ning tulemused on paremad. Hansas ei saa ise eriti midagi vƤlja mƵelda, SAF-is saab teha tƤpselt selliseid aruandeid nagu vaja. SAF on igal juhul parem.
Re: rp SAF - 31.10.2002 09:35 SAF-i kasutanud 5 aastat. Katu probleemid kes on mida teinud, ja jƤljed parandustest on uues 6.0 versionis lahenduse leidnud. Kuid kahjuks pole seal veel palga ja pƵhivara moodulit. andmeid peab importima 5.2-st. veidi ebamugav on, kuid 6.0 on tunduvalt suuremate vƵimalustega. Kui tƶƶtajaid palju pole ja palga-moodulis tihit parandusi ei ole vaja teha, siis tasuks sul uurida ka 6.0-i.

Postita uus teema: "Tarkvarafoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata

KĆ¼lastajad
Lehel on 842 külalist