HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĆ¼sitlus | Foorum
Foorumid Tarkvarafoorum kas keegi teab/ kasutab pro...
 
Autor Sõnum
kas keegi teab/ kasutab programmi Verp? - 03.09.2002 14:43 tore oleks kuulda arvamusi selle programmi ja klienditoe kohta
Re: kas keegi teab/ kasutab programmi Verp? - 03.09.2002 15:01 See ju nii lihtne, helista gaiasoftile, kes seda softi mĆ¼Ć¼b ja kĆ¼si nende kƤest, mis nad ise arvavad. Ja siis vƵid demo nƤppida ja mƵne pƤris kĆ¼simusega helistada - ja saadki kohe teada, kuidas nende klienditugi toimib.
Re: kas keegi teab/ kasutab programmi Verp? - 03.09.2002 15:12 seda olen juba teinud - tahaks nĆ¼Ć¼d ka teiste arvamust teada
Re: kas keegi teab/ kasutab programmi Verp? - 05.09.2002 10:28 mulle ei meeldinud, kui oled tƶƶtanud Hansa perekonna programmidega, siis ei lƤhe enam mitte.
Re: kas keegi teab/ kasutab programmi Verp? - 08.09.2002 13:01 Enne otsustamist soovitan sul tutvuda ka programmiga Profit. Kasutamine on lihtne, hind mƵistlik ja klienditugi hea. Tasuta demo ja rohkem infot saad: www.intellisoft.ee
Re: kas keegi teab/ kasutab programmi Verp? - 09.09.2002 09:58 Mul Ć¼ks tuttav tegi sellega ladu - pidevalt probleemid... LƵpuks lƤksid teisele programmile Ć¼le, sest raamatupidajad ei olnud ka rahul.
Re: kas keegi teab/ kasutab programmi Verp? - 09.09.2002 10:05 To profiti kasutaja.
VƵi Ƶigemini Profiti mĆ¼Ć¼ja. KƤisin Sinu poolt nƤidatud lehekĆ¼ljel Ƥra. MIllest ma jƤreldan, et klienditugi on sellel softil hea? kas sellest, et kohe avalehel on kirjas, et tƶƶtate kuni 16.00 ja lƵuna ajal paluks ka mitte tĆ¼litada. Kui tahad toodet promoda, osta kusagil reklaamipinda, eksju?
To Teadjamees - 11.09.2002 14:02 Syda lƤheb pahaks! Teadjamees arvab end olevat mingi jumalus siin foorumis. Arvamus arvamuseks... aga kui oled konkurent, siis julge seda ka ise avalikult tunnistada!!!!!!
Sinu kommentaarid nyyd kyll kƵige objektiivsemad ei ole. Ehk tƵmbad end veidi tagasi. Antud juhul vƵiks siin foorumis siiski ikka asjalikku ja objektiivset nƵu saada, mitte konkurentide kismat jƤlgida!
Eks osta siis endale reklaampinda kuhugi ja kirjuta sinna nii OMA ARVAMUST nii palju kui tahad ja jaksad!!!!!!!!!!!!
Teadjamehele ja kƵigile teistele huvilistele - 18.09.2002 14:50 OƜ Intellisoft arendab, mĆ¼Ć¼b ja hooldab majandustarkvara nimega PROFIT.

Kes meie kodulehel kƤinud vƵi meiega Ć¼hendust vƵtnud, peaksid teadma, et tƶƶtame st. oleme kƤttesaadavad ƶƶpƤevaringselt. KĆ¼ll aga ei saa lubada, et konsultant on ƶƶpƤev lƤbi kontoris, et klientidele demo teha! Selleks ongi internetis sellised kellaajad Ć¼leval, samuti palve, et eelnevalt ette helistada ja kohtumise aeg kokku leppida.
Re: kas keegi teab/ kasutab programmi Verp? - 24.09.2002 11:53 Kasutan Verpi juba 7 aastat. Ajab asja Ƥra, aga HansaRaama tundub parem.
Re: kas keegi teab/ kasutab programmi Verp? - 29.10.2002 10:32 Verp on siiski rohkem mƵeldud vƤike firmale, Ć¼ldiselt on teda lihtne kasutada, kuid isiklikult soovitan mingit teist programmi. Tegin selle programmiga koolitƶƶd ja kui tuleb hakata mƵtlema sellele, kuidas lausendeid Ć¼mbr teha, kuna pole vƵimalik panna mitut deebetit ja kreeditit korraga, siis ei tasu see programm ennast Ƥra. Aga hetkel pidi Ć¼ks parimaid programme olema Hansaraama oma, nii et proovi ja vaata kumb sulle sobib.

Postita uus teema: "Tarkvarafoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata

KĆ¼lastajad
Lehel on 516 külalist