HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĆ¼sitlus | Foorum
Foorumid Tarkvarafoorum Mis CRM-st arvatakse?
 
Autor Sõnum
Mis CRM-st arvatakse? - 21.05.2002 19:07 Kas keegi on nƤinud mingit normaalset CRM-i majandussofti osana vƵi tasub ikka eraldi soft osta ja kliendibaas majandustarkvaraga integreerida? Ja kes neid CRM lahendusi tƤna Ć¼ldse pakub? SalesLogix on vist hetkel XXL ƄrisĆ¼steemide rida, aga mina nende kodulehte kĆ¼ll ei leidnud.. Ja siis on veel Amphora BCS Iteral.. On siin turul veel miskit ja kas Teist keegi ka midagi ise nƤppinud on, et kogemust jagada?
Re: Mis CRM-st arvatakse? - 24.05.2002 12:27 Olen nƤppinud Axapta vastavat moodulit, kuid kuna pole ses vallas eriti tugev, siis kĆ¼sisin mĆ¼Ć¼giinimestelt, mida nad CRM-lt tahaksid, vastustest ilmnes, et mĆ¼Ć¼gireskontro rahuldab enamiku vajadustest. Kuna oleme vƤike ettevƵte, siis lihtsalt inimestele mƤngimiseks tarkvara osta ei jƵua ja nii see asi jƤigi. Minu jaoks oli juba axapta moodul parajalt keeruline, nii et eraldi softi vaatamine ei tulnud isegi pƤhe.
Re: Mis CRM-st arvatakse? - 24.05.2002 15:36 Ise olen ca 5 aastat kasutanud sellist softi nagu Commence www.commence.com - see on Ć¼ksjagu odavam kui Lotus Notes ja ise enda meelejƤrgi softi tegemine on sama lihtne kui lego konstruktor. SellepƤrast ma uuringi, et kellel on kogemust raamatupidamissoftide CRM-ga, sest seal on ju tavaliselt valmistehtud aruanded... CRM softi point on aga see, et kĆ¼sid, mida sĆ¼lg suhu toob ja soft annab vastuse...
Re: Mis CRM-st arvatakse? - 29.05.2002 00:14 Attaini CRM on pƤris kenake teine juba. Loomulikult on parem, kui kogu finants ka seal oleks - sellest tuleb vƤga palju funktsionaalsust ja statistikat juurde. PƵhimƵtteliselt pole mƤgede taga EE 3.10 (eesti k.) vƤljatulek, mille W1 (ingl.) on saadaval kui ma ei eksi mynavison.net -is vƵi oli see navision.net -is.
Re: Mis CRM-st arvatakse? - 17.06.2002 16:48 Sattusin lugema siinseid arvamusi ja vƵin ƶelda, et Merit Tarkvara (www.merit.ee) poolt pakutav TK8 Kliendihaldus on igati hea asi. Olen ise selle kasutaja. Osa funktsioone on veel lƤbi proovimata, lihtsalt pole jƵudnud. Hea on veel see, et tarkvara on vƵimalik eestikeelseks seada.
Re: Mis CRM-st arvatakse? - 17.06.2002 22:09 to tobacco
kuule tobacco, see ei ole reklaamifoorum, kui Sa ise rahul oled, rƤƤgi siis palun teistele ka, mis seal vƵrreldes maailmas laialt levinud kliendihaldussoftiga paremat vƵi head on?
Re: Mis CRM-st arvatakse? - 08.09.2002 12:31 Olen seda Merit/TK8 kliendihalduse programmi Ć¼ritanud proovida.
Alguses installeerisin demot Pentium200MMX masinasse.
Masin on vana ja aeglane, aga mƤlu on 96Mb ja Ć¼ldiselt tƶƶtab pƤris hƤsti ja kiiresti.
Selles masinas programm ei lƤinudki kƤima!!!
Spashscreen tuli ette, siis pidin ootama kĆ¼mme minutut, siis tuli ette ka programmi peaaken, kuid asi jƤi rippuma ja lƵpuks pidin lihtsalt Ctrl+Alt+Del'iga selle kinni panema.

850Duroniga programm lƤks kƤima pƤris kiiresti ja Ć¼ldiselt kiiruse suhtes selle masinaga pretensioone ei olnud, vƤlja arvatud valikute laadimise aeg: combod lƤksid vƤga aeglaselt lahti.

Kui rƤƤkida programmi funksionaalsusest, siis ei saa seda programmi veel vƵrrelda pƤris tegijatega (nt GoldMine) - loodetavasti see asi paraneb kunagi (programm on uus ja toores), kuid ise ma ei soovitaks seda osta - praegu sarnast funktsionaalsust pakub ka MS Office umbes sama hinna eest...

Stabiilsus ja viimistluse tase annab ka soovida.
Paar korda programm lihtsalt jooksis kokku.
Kuid samas on tore, et eestis Ć¼ritatakse luua midagi, mis konkureeriks lƤƤne softiga.

Nii et, kui asjad lƤhevad hƤsti, kolme-nelja aasta pƤrast on TK8 Kliendihaldus tƤiesti kƵlbulik programm. Kuid praegu mina ei riskiks seda osta.
Re: Mis CRM-st arvatakse? - 09.09.2002 11:48 Noh, CRM Exceliga on ikka natuke Ć¼le pingutatud!
Re: Mis CRM-st arvatakse? - 06.12.2002 16:10 ka Ć¼sna korralik crm sĆ¼steem.
Re: Mis CRM-st arvatakse? - 22.12.2002 14:59 Mina olen Merit Tarkvara pakutava TK8 Kliendihaldusega tƶƶtanud juba peaaegu pool aastat. Miks see on hea? Esiteks pole ta Ć¼ldse nii kallis nagu siin vƤidetakse. Teiseks on hea vƵimalus kogu programmi keel vastavalt oma firma spetsiifikale Ć¼mber teha (vƤljanimetused). Aruandeid saab ka tellida igale vajadusele vastavalt. Miinuseks on jah see, et ta nƵuab suhteliselt kiiret arvutit, aga kinni pole ta minul veel kordagi jooksud. Minu teada on Meriti kodulehel ka selle programmi DEMO olemas, soovitan igal juhul vaadata, kui CRM-i ostmine plaanis on.

Postita uus teema: "Tarkvarafoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata

KĆ¼lastajad
Lehel on 1446 külalist