HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĂĽsitlus | Foorum
Foorumid Tarkvarafoorum Simply Accounting
 
Autor Sőnum
Simply Accounting - 01.05.2002 21:15 Simply Accountingu saab osta praegu postikulude hinnaga (360 kr + 18%). Täisfunktsionaalne raamatupidamisprogramm.
www.bsp.ee
Re: Simply Accounting - 06.05.2002 10:41 Aga see ei ole ju eestikeelne?
Re: Simply Accounting - 06.05.2002 14:40 tellisin ja olen hädas, kuskilt tuge ka saada pole (kohalikus keskonnas rakendamise kohta). Programm on inglisekeelne, kohaldamine kohalikule seadusandlusele, maksusüsteemile keerukas, kontoplaan tuli minul täiesti ümber teha ja palgaarvestust pean hoopis eraldi. Kaalun tõsiselt programmi vahetamist, kulu suurem aga vaeva tunduvalt vähem. BSP peaks kiiremas korras mingi eestikeelse toe sisse seadma või kasvõi juhised kodulehel üles panema Eesti keskkonnas rakendamise kohta.
Re: Simply Accounting - 06.05.2002 14:47 Ostsin ka nimetatud programmi, arvan et ingliskeelsed sõnad on võimeline iga inimene ära õppima (nagu enamus Windowsi põhjal baseeruvates programmides). Lisaks iga programmiga tuleb alati, olenemata süsteemi lihtsusest/keerukusest, teha raamatupidamisarvestuses väikseid/suuremaid korrigeerimisi. Pigem on nimetatud programmi olulisem miinus aga see, et paranduste tegemine on pea võimatu. St et teed müügiarve, siis tuleb välja, et see on vaja välja kustutada, kuid enam kustutada ei saa. Muu süsteem on seal aga siiski päris hea. Näiteks kasvõi see, et kontoplaani tehes teed juba bilansi ja kasumiaruande vormi kohe valmis (enamus teistes programmides on see siiski palju keerulisem)
Re: Simply Accounting - 06.05.2002 17:58 Kallid katsetajad, kui tahate head ja odavat, siis tuleb osta kaks programmi hea ja odav. Odava nagu näha, te juba saite. Mina ostsin ka Simlpy Acocuntingu ja pigem selleks, et uurida seda va multimeedia trainingu plaati.
Päris lõbus oli, tädi käis mööda ekraani ringi ja näitas näpuga ekraanipiltidele.
Re: Simply Accounting - 08.05.2002 16:35 Olen OĂś Business Software Partners (BS Partners) tegevdirektor ja pidasin vajalikuks reageerida sellele diskussioonile.

Teadjamees: loodan, et sinu kommentaar oli mõeldud kerge naljana, mis veidi ebaõnnestus. Multimedia Training (MMT) on tegelikult tõsine toode, mida mõned teised Eesti turul osalejad on seni püüdnud luua algelisemate vahenditega, ja ka tulemus on sellest tulenevalt olnud väga tagasihoidlik, kuid SIISKI leidnud kasutajate positiivse suhtumise. Millega MMT on ära teeninud sellise sinupoolse „nuhtlemise“.
MMT hoiab oluliselt kokku neid väikefirma kulusid, mis on seotud kasutajate esmakoolitusega ja hilisema täiendkoolitusega. MMT võimaldab kasutajatel pidevalt tõsta programmi kasutamise oskust, see võimaldab aga väikefirmal nt. kasutada raamatupidajat mitte täistööajaga või kasutada raamatupidaja teadmisi ja oskusi mõne muu vajaliku protsessitegevuse teostamiseks. Selle näitlikustamiseks kommenteerin siin Gunnari väidet: „Pigem on nimetatud programmi olulisem miinus see, et paranduste tegemine on pea võimatu“.

Paranduste tegemine Simply Accountinguga (SA) on lausa imeline – erinevalt konkurenttoodetest, kus paranduste tegemine on tõesti pea võimatu, on SA loodud spetsiaalne funktsioon
Katsetaja: „Tellisin ja olen hädas, kuskilt tuge ka saada pole (kohalikus keskkonnas rakendamise kohta)“.
BS Partnersi tegevjuhina olin seisukohal, et oleks patt jätta neid Eesti väikefirmade raamatupidajaid, kes seda soovivad ja valdavad ingliese keelt, ilma võimalusest omandada maailma juhtiv raamatupidamisprogramm Simply Accounting TASUTA. Ma arvan, et käitusin õigesti – tänaseks on seda võimalust kasutanud paljud väikefirmad, mis on andnud neile kokkuhoidu kokku ligi 500.000 krooni eest. BS Partners ise ei ole selle pealt teeninud, vaid on pigem peale maksnud.

Kohe on välja tulemas SA Euroopa versioon 9.0 (vt. [url]www.simplyaccounti target="_blank"> (eesti k. paranda), mis asub ikoonina ka tööriistareal. Lao moodulil on see lausa iseseisva põhifunktsioonina põhitöölaual. Kui nüüd Gunnar oleks MMT-s valinud nt. peatüki „Kliendid & müük“ osa „Müügiarved“, siis oleks ta sellelt „ringi rändavalt tädilt“ saanud vähem kui ühe minutiga teada, kuidas SA-s parandusi teha!

Katsetaja: „Tellisin ja olen hädas, kuskilt tuge ka saada pole (kohalikus keskkonnas rakendamise kohta)“.
BS Partnersi tegevjuhina olin seisukohal, et oleks patt jätta neid Eesti väikefirmade raamatupidajaid, kes seda soovivad ja valdavad ingliese keelt, ilma võimalusest omandada maailma juhtiv raamatupidamisprogramm Simply Accounting TASUTA. Ma arvan, et käitusin õigesti – tänaseks on seda võimalust kasutanud paljud väikefirmad, mis on andnud neile kokkuhoidu kokku ligi 500.000 krooni eest. BS Partners ise ei ole selle pealt teeninud, vaid on pigem peale maksnud.

Kohe on välja tulemas SA Euroopa versioon 9.0 (vt. [url]www.simplyaccounti
ja kõik need, kes täna kasutavad SA 8.5 saavad vers. 9.0 jällegi TASUTA.

Katsetaja mainib raamatupidamise programmi rakendamise kohta kohalikus keskkonnas. SA 8.5. (finants, kassa, müügi- ja ostutellimused, müügi- ja ostureskontro, ladu, komplekteerimine, projektiarvestus, s.h. kulude jaotamine, kulude-tulude eelarvestamine, aruandlusprogramm Crystal Reports, To-Do listid, ettevõtete arv pole piiratud) on Eestis hästi tuntud toote 1st Office (finants, kassa, ostu- ja müügireskontro, põhivara, To-Do listid, 4 ettevõtet) konkurenttoode. Minu teada ei sisalda ka see seda, mida Katsetaja nimetab kohandamisvajaduseks kohalikule maksusüsteemile. Küll aga vastavad mõlemad raamatupidamisseadusele. Sama on SA Pro (max 6 kasutajat) ja Office 2-ga (max 4 kasutajat). Küll aga on SA funktsionaalsem ja täna veel lausa TASUTA ja ka homme on ja jääb ta parima hinna, funktsionaalsuse ja kvaliteedi suhtega tarkvaraks Eestis.

Kokkuvõtlikult – SA pole probleeme Eesti seadusandlusega ja ta on igati sobiv finantsraamatupidamise programm. Küsimus võib pigem olla katsetaja teadmistes ja suhtumises.

Kontoplaan – SA-s on ligi 100 erineva tegevusvaldkonna ettevõtte (tüüp)kontoplaani, mida kasutaja saab võtta põhjaks. Kui sa, katsetaja, ei leidnud nende hulgast sobivat, siis on alati olemas võimalus see ise „täiesti ümber teha“. Põhjused võivad selleks olla erinevad: ei meeldi kontoplaani numeratsioon, oskamatus ja raamatupidamisalaste kogemuste puudus jpm. Kontoplaan ei ole nüüd küll see asjaolu, mille kallal norida.

Palgaarvestus – „.. ja palgaarvestust pean hoopis eraldi“. Seda ei tee mitte ainult sina, katsetaja. Palgaprogramm puudub enamikel väikefirmadeja ka suurtele firmadele mõeldud programmidel, mille tootjafirmaks on välisfirma. Ja siin on loogiline põhjus, millele sa oskad ka ise tulla. Seepärast kasutavad ka Hansa-tooted jt. nt. Eesti firma Merit palgaprogrammi, millel on olemas ka lausa tasuta versioon. Kui sa oled aga kogenud raamatupidaja, siis palgaprogrammi kannete kirjendamine SA-sse on ju käkitegu!
Veel üks asi, Katsetaja ja ka Teadjamees! Palun teatage BS Partnersile oma tegelik nimi ja ettevõtte ärinimi, me säästame veidi postikulusid ja jätame teile SA 9.0 välja saatmata! Ehk, kulu väiksem ja „... vaeva tunduvalt vähem“.
Re: Simply Accounting - 08.05.2002 16:38 Kommentaar sai vist veidi pikk, kuid midagi jäi vastamata. Teen seda siin.

Kuidas on täna asjad SA-ga?

Raamatupidaja: „Aga see ei ole ju eestikeelne“?
Täna on ta tõesti ainult inglisekeelne, kuid lähiajal peaks vers. 9.0 olema võimalik tellida ka venekeelse kasutajaliidesega. BS Partners soovis tõlkida SA ära juba sel suvel, kuid meist mitte olenevatel põhjustel leiab see aset kas selle aasta lõpul või järgmise aasta algul. Vahepeale jääb palju bürokraatiat, mis tagaks tootjafirma autoriõigused jms. Tänaseks on BS Partners läbi rääkinud ka firmaga, kes teostab nii SA tõlkimise kui ka tehnilise teostuse (sama firma, kes tõlkis MS Windowsi). Küll oleme tänaseks tõlkinud teatavad aruanded ja algdokumentide vormid, mida püüame kasutajatele kättesaadavaks teha lähiajal.

Kasutajatugi – tänaseks päevaks on ka see osa tootjafirmaga enam-vähem läbi räägitud ja BS Partners saab alustada (tegelikult on juba alustanud) klienditoe väljatöötamist. Kuid see protsess ei ole päeva-kahe küsimus, see võtab veidi rohkem aega. Esimestest tulemustest tahaks aga rääkida juba sellel suve lõpul. Selle aja jooksul on aga kõigil võimalik otsustada, kas osta SA või mitte ja teha oluliselt suuremad väljaminekud kui omandades SA.

Arvi Kärner
BS Partners tegevdirektor
Vannutatud audiitor 1995-97.
Re: Simply Accounting - 13.05.2002 13:53 To: Arvi Kärner
Suur tänu nii pika ja põhjaliku kommentaari eest. Kui BSP nüüd ka oma kodulehel toote tutvustuse juurde taolise endapoolse kommentaari paneks, siis saaksid ka teised sama targaks kui siinse kommentaari lugejad. Nagu kommentaarist näha olid tõstatatud probleemid siiski aktuaalsed ja saavad lähiajal lahenduse (nt. keel ja kasutajatugi)

Nüüd minu märkustest, mis sai hävitava kriitika osaliseks. Kõigepealt vabandan, kui BSP-d nii sügavalt haavasin. Loomulikult on BSP poolt SA Eestisse toomine väga tänuväärne üritus. Samas väitsite ka ise, et sihtgrupina näete just tegevust alustavaid väikefirmasid. Seega on ju ka alust oletada, et nimetatud firmadel (firma raamatupidamisega tegelevatel isikutel, kes ei pruugi olla elukutselised raamatupidajad, kuna firmal ei ole veel jõudu eraldi raamatupidajat palgata ja programmi valiku alusekski oli eelkõige soodus hind) võib-olla puuduvad pikaajalised kogemused ja põhjalikud teadmised nii raamatupidamisest kui ka raamatupidamisprogrammide rakendamisest. Seepärast on ju Eesti poolse toote esindaja poolt pakutav emakeelne tugi normaalne ja vägagi soovitav ja nagu ma nüüd teada sain siis ka lähiajal olemas.

Olen tõesti värskelt tegevust alustanud väikefirmast ja vähese raamatupidamiskogemusega. Kuid Teie kommentaarile tuginedes tõenäoliselt just SA tellijate nn. “tüüpiline esindaja”! Õnneks on minu jaoks programmi võõrkeelsus kõige väiksem probleem, asi sai ära märgitud teiste huvides, kes võib-olla keelt nii hästi ei valda, kuid tasuta programmist väga huvitatud. Kuna nüüd olen jõudnud juba lähemalt tutvuda programmi juurde kuuluva ülipõhjaliku ja ülimahuka juhendi ja ka raamatupidamise õpetusega, on enamus minu probleeme tänaseks lahenduse leidnud ja programm edukalt kasutuses. Seega jään ise huviga ootama nii SA 9.0 versiooni, eestikeelseid materjale kui ka kasutajatuge.

SA palgaarvestus moodul. Tean, et enamus programmide puhul tuleb palgaarvestust pidada eraldi. Aga (ette vabandades kui küsimus jälle minu võhiklikkust näitab) kas MMT-s nähtud vahvat palgamoodulit siiski kohaldada ei annaks? Ja kui saaks, siis kuidas seda moodulit saada? Oleks ju hea kui ühe ja sama programmiga kogu arvestust pidada saaks. Minu märkus saigi tehtud eelkõige seepärast et MMT-s nägin moodulit aga programmist see puudus. Või kuulub vastav moodul üksnes SA Pro paketti? Kas vahendate ka SA Pro tellimist?

Soovin siiralt BSP-le jõudu edaspidiseks.
Re: Simply Accounting - 14.05.2002 10:18 Tubli Arvi, just nii peabki potensiaalseid kliente (te ei tegele ju ainult SA TASUTA levitamisega) kohtlema. Kui klient ikka iriseb, siis tuleb sülge vastu pritsida, mitte kliendi mure oma mureks teha. Suurepärana turundusnäide firmajuhi tasandilt.
Re: Simply Accounting To: Arvi - 14.05.2002 11:44 Palun ära ürita mulle ettenähtud tasuta upgrade saatmata jätmisega postikulude kokkuhoiuga kasumit teenida ja mis muutub MMT plaati, siis on sest eesti kasutajale kasu alles siis, kui MMT tibi eesti keeles räägiks. Keeleseadusest oled midagi kuulnud? Ja veel, ära solva klienti.
Re: Simply Accounting - 14.05.2002 15:47 Olulise osa palgaarvestusest moodustab USA ja Kanada maksude arvestus ja seepärast Euroopas levitatavas versioonis palgaarvestus ka puudub.

BS Partners on ACCPAC International, Inc. ametlik äripartner (Business Partner)., seega ka SA Pro-d ja kliendihaldustarkvara Contact Master for SA ja muid SA tooteid saab tellida BS Partnersi kaudu.

Lisaks püüame mõne aja pärast pakkuda ka SA vertikaallahendusi nt. tootmisprogrammi Simply Manufacturing jt.
Vt. edirectory.accp
Määratle väljal "Specify the related ACCPAC product integration" kas SA või SA Pro ja saate tutvuda kõigi vertikaallahendustega.

Konstruktiivsele mõttevahetusele lootes,
Arvi Kärner
Re: Simply Accounting - 14.05.2002 15:53 Nii palju kui on inimesi, nii palju on ka arvamusi. Mina isiklikult olen selle programmi pakkumisest meeldivalt üllatatud. Ja kuigi, tõsi, see programm on praegu inglise keelne ja Eestis klienditugi veel puudub, siis on see iseenesest väga hea programm. Ja kuna BSP lubab neid küsimusi tulevikus lahendada, siis ei näe ma siin mingit probleemi.
Arvan, et Teadjamees ja Kits Kärneriks on lihtsalt ühed parajad irisejad, kes üritavad kritiseerida isegi siis, kui neil tegelikult midagi asjakohast öelda pole. Äkki tahaks Teadjamees Bill Gatesile kah märkuse teha, et ta lubab inglisekeelset Windows' tarkvara Eesti turul müüa? Niiet - nori meest, mitte mehe mütsi!
Re: Simply Accounting To:Grete To:Arvi - 14.05.2002 16:29 Grete, jäägem põnevusega ootama Eesti turule tasuta prantsuse, saksa, jaapani jm.keelsete juhendmaterjalide ja klienditoega laiatarbetarkvara ,-)
Arvi, kui Sa Simplyt niisama jagad, kes siis Tresoori enam tahab?
Re: Simply Accounting - 14.05.2002 17:07 Austatud Teadjamees, kes sa oled arvatavasti SA konkurenttoodete, arvatavasti Hansa Raama müügimees. Sulle teadmiseks, et SA ja SA Pro ei ole Tresoori otsesed konkurenttooted. Tresoori sihtgupiks on eelkõige väikefirmad käibega 20-500 milj. krooni, kes vajavad võimsal SQL-andmebaasil toimivat tarkvaralahendust, mis oleks ka hinnalt vastuvõetav. Office2, HansaRaama ja ka SA max. samaaegsete kasutajate arv lõpeb seal, kus algab Tresoori sihtgrupi kasutajate arv 5-10-15-20 (20 samaageset kasutajat on tõesti suurim Tresoori lahendus, kus aastas registreeritakse üle 100.000 kande). Suurte andmemahtude STABIILNE JA KIIRE töötlemine on ka üks oluline nõue, mida Tresoori kliendid esitavad. Siin aga paljud SA konkurenttooted "väsivad ära".
Niipalju siis konkurentide tundmisest turunduse valdkonnas.

Ma arvan, et Tarkvara Foorum ei ole see koht, kus omavahel kembeldakse, see on eelkõige koht, kus saab ka teistele foorumist osavõtjale jagada midagi kasulikku!
Re: Simply Accounting - 14.05.2002 18:11 Vahest vahemärkusena teadmiseks, kes jagab SA niisama?

Simply Accounting 8.5 Free kampaania on ülemaailmne kampaania, mille käigus antakse 1.000.000 soovijale tasuta, vaid postikulude eest, täisfunktsionaalne SA 8.5 programm. Seda "õigust" saab endale lubada üksnes tugev tootjafirma - ACCPAC International, Inc., kes on 100% Computer Associates' tütarettevõte.
Mitte aga BS Partners.
Re: Simply Accounting - 14.05.2002 22:19 Suht mõttetu on oodata midagi praktiliselt CD plaadi hinnaga jagatavalt tootelt. Ja supporti nõuda ... on ilmselt sama mis helistada hr. Linus T. -le ja teada, et mu arvuti (op. süsteemiks nt. suvaline Linuxi dist.) ei tööta. Palga kohta võin nii palju mainida, et see tuleb igas programmis peaaegu uuesti kirjutada, kuna seadused selles osas on riigiti niivõrd erinevad.
Kui hea majandustarkvara vastu huvi on tuleks pigem pöörduda nt. hiljuti ülesostmisisest teatanud Taani firma (www.postimees.ee/i poole või mõne muu ligilähedasi lubadusi ja võimalusi pakkuva toote poole. Hea lahendus maksab ja palju, aga ka tulemus on pärast üleminekuperioodi väga hea.
To:Grete - 15.05.2002 10:36 Tubli Greteke, et mu kommentaarist irisemise SA kohta välja lugesid. Ise ma seda sinna küll ei pannud, sest mida näind/katsund/kasutand pole, seda ei tahaks küll kritiseerima asuda.

Üritasin pigem tähelepanu tõmmata suhtumisele klienti. Pole ju normaalne, et kui ostad auto ja avastad, et sel rattaid kaasas polegi. Ja kui küsima lähed, siis öeldakse: "loll oled vää, kesse autot sõitmiseks ostab. Palju tähtsam on auto potensiaalsed võimed, ehk see mis kapoti all ja armatuuris ilutseb. Talnast Tardusse võid bussi või rongiga ka minna. Ja kui ühistransporti ei armasta, käi jala. Nüüd aga võta oma autoront ja kao kus kurat!"
To:Grete - 15.05.2002 10:37 Tubli Greteke, et mu kommentaarist irisemise SA kohta välja lugesid. Ise ma seda sinna küll ei pannud, sest mida näind/katsund/kasutand pole, seda ei tahaks küll kritiseerima asuda.

Üritasin pigem tähelepanu tõmmata suhtumisele klienti. Pole ju normaalne, et kui ostad auto ja avastad, et sel rattaid kaasas polegi. Ja kui küsima lähed, siis öeldakse: "loll oled vää, kesse autot sõitmiseks ostab. Palju tähtsam on auto potensiaalsed võimed, ehk see mis kapoti all ja armatuuris ilutseb. Talnast Tardusse võid bussi või rongiga ka minna. Ja kui ühistransporti ei armasta, käi jala. Nüüd aga võta oma autoront ja kao kus kurat!"
Re: Simply Accounting - 15.05.2002 20:53 Kena mudamaadlus siin! Ei tea, kus registreeruda saab?
Re: Simply Accounting - 16.05.2002 22:37 Palga koha pealt on sul õigus, kuid tarkvara valik ei käi ainult tema võimaluste järgi, vaid eelkõige toe järgi. Navision Axapta juurutamine ja arendamine on näidanud, et Eesti firmad kasutavad seda ikka peamiselt finantsarvestuseks. Seega võib enamik seniseid Navisioni toodete kasutajaid toime tulla ka tunduvalt lihtsama programmiga. Enamasti on probleem just selles, et kohalik tugi midagi peale finantsraamatupidamise ei jaga (eriti mis puudutab erinevate protsesside integreerimist ja tootmist) ning Eesti kapitalil põhineva firma sisene know how on praktiliselt olematu.
Pealegi need, kes käivad välja ca milli tarkvara eest ja 2-3 arenduse eest jõuavad osta ka oracle või sap'i, milles on buge siiski palju vähem kui Navisioni toodetes.
Navision Financials/Attain on ainult paaril Eesti ettevõttel ja ega neilgi selle kõik võimalused kasutatud pole. Kuna pole ise nendega otse kokku puutunud, siis ei hakka lambist kommenteerima.
Re: Simply Accounting - 29.05.2002 00:03 Tuleb tunnistada, et tõelistest bugidest saame rääkida siiski ainult Axapta puhul. Attain (ja Financials) lastakse (lasti) siiski alles siis välja, kui suurem osa on välja nopitud.
Milleks kasutavad - siis jah finantsarvestuseks, aga esimesed märgid on õnneks ka muus vallas tekkimas CRM, hooldus, personal. Need on osad, milles tuleb hetke mõistete järgi (mõttetult) liiga palju andmeid sisse panna - kõigile tundub lihtsal seda asja tabelarvutuses teha.
Samas tuleb tunnistada, et need ettevõtted kes kasutavad saavad sealt ikka päris kena infot kätte.
Sap'i ei julgeks Eestis küll soovitada, samahästi võiks nt. mõni leivapood endale poodi võrgu sisse seada ja backup seadme muretseda ,et homme ikka leiba saaks müüa.
Re: Simply Accounting - 21.06.2002 09:46 Mhm? Kui ma õigesti aru saan, siis on mõni nn. konsultant omadega veidi puusse pannud. Navisioni puhul on tegemist ju suurte ettevõtete tarkvaraga ning oleks ka imelik kui keegi seda tasuta pakuks. Simply on aga SOHO ja väikeettevõtete tarkvara ning igal juhul on pakutav tasuta tarkvara igati funktsionaalne. Seega ei saa ma aru, miks peaksin ma mingeid miljoneid (mida mul ei ole) vasakule loopima hakkama ja mida peaksin näiteks mina, väikeseettevõtte omanik, sellega üldse peale hakkama.
Ka ei saa ma aru, miks kahtleb konsultant, et Simply maaletoojad ei suuda sellele tuge pakkuma hakata. See pidavat juba päris varsti tulema. Pealegi saan oma raamatupidamise Simplyga praegu ilma toetagi tehtud, sest selle programmiga on kaasas tohutult palju juhendmaterjale ja pole veel ette tulnud küsimust, millele sealt vastust poleks leidnud.
Re: Simply Accounting - 06.09.2002 14:05 vaadates sisestuse aega ja kommentaari sisu, arvan et Grete = Arvi Kärner... või mis ?
Re: Simply Accounting - 09.09.2002 10:16 Programm on tasuta, aga hooldus ĂĽle tuhande krooni tund - nii programmi eest raha korjataksegi
Re: Simply Accounting - 09.09.2002 13:28 Käisin ka "tasuta asja" uurimas - mulle meeldis kõige rohkem see 5 vea sooduspakett - 750 eeku või mis ta oli, kus antakse Sinu viiele küsimusele vastus. Huvitav, kas siin tulevad arvesse ainult lihtlaused või loevad liitlaused ka , juhul, kui suudan konstrueerida liitlause, kus on mitu küsimust.
Re: Simply Accounting - 13.09.2002 08:19 Kas ma sain õieti aru - need kes ostsid SA 8.5 versiooni, neile saadetakse 9.0 peale kauba?
Re: Simply Accounting - 13.09.2002 09:20 mul sai ka 8.5 omal ajal uurimise eesmärgil ostetud, aga siiani pole veel saadetud 9.0 saadetud. Kui juba küsimiseks läks ja SA müüja siin niiehk nii lugeja on - kas ma saan selle tasuta 9.0 eestikeelsena ja eestikeelsete juhenditega ja kas mingi osa teenindusest on ikkagi tasuta?
To: Küsija, Teadjamees - 16.09.2002 17:41 Kõigil, sh. nendel, kes omandasid SA 8.5 kasutusõiguse tasuta, on võimalik tellida ka SA 9.0 kasutusõigus tasuta kuni 30. november 2002. Tellimust saab esitada www.bsp.ee/SAweb-S lehekülje lõpus olevalt lingilt.

BS Partners ei poolda varjatud kulusid, e. teenuste nn. „tasuta“ müüki toote hinna sees. Seega, ka SA klienditeenindus, nii nagu ka teiste meie poolt pakutavate tootesarjade toodete klienditeenindus, on tasuline.
Re: Simply Accounting - 16.09.2002 17:44 Lisan tellimuse esitamise lingi uuesti
www.bsp.ee/SAweb-S
Re: Simply Accounting - 16.09.2002 20:39 Kas eraisikuna saaks ka SA tellimuse esitada-lingil tahab firma
kohta andmeid,mida mul ei ole anda?
Eraisikule - 17.09.2002 12:07 Kui eraisik soovib tellida, siis või ärinime lahtrisse kirjutada "eraisik" ja ettevõtte reg.koodi asemele oma isikukoodi.
Re: Simply Accounting - 30.09.2002 09:58 Tahaks enesele uurimiseks hankida Simply Accounting programmi.
Alles oli siinsamas reklaam, et 90 päeva tasuta. Foorumist saan aru, aga et see sugugi kõigile tasuta ei ole. Või kuidas?
Ja veel -ehk teadjamad oskavad öelda, kas see programm sobiks ka korteriühistule?

Kas oleks ka keegi armas tegevraamatupidaja, kellelt kogemusi hankida Simply A. töötamiseks?
Ise olen tegelenud Hansa Financial ja Eevaga.
Re: Simply Accounting - 02.10.2002 13:30 Nii ... võtsin kätte ja uurisin nädal aega SA ... kulutasi ära kohutava aja. Tõepoolest saab sellega igasuguseid asju teha ja isegi parandada. Aga nagu ma arvasin on alati ikkagi kusagil mingi kala mille kohta ma lahendust ei leidnud.
Näiteks trükid arve välja ja siis avastad et unustasid midagi sinna lisamata ja nüüd siis parandad arve ära. Tundub et kõik oleks nagu ok. Nüüd aga lased välja arvete kanded ja oh üllatust, programm on kohe vormistanud paranduse ellnenud kandele ja teinud uue.

Programmi üheks tugevaks omaduseks on kiidetud Crystal Reportsi aruandeid. Tõepoolest on need head, kuid jällegi on üks aga! Olemasolevaid aruandeid on kerge muuta, kuid uusi teha ... selleks pead olema ikka tõsiselt tugevate teadmistega programmeerimise alal.

Millest selline kriitika aruannete koha pealt ... nimelt üritasin välja lasta elementaarset arvete nimekirja, et näeks millised arved on esitatud näiteks jaanuaris 2002 ... aga seda ei ole võimalik teha. Lisaks ei leidnud kust saaksin näiteks võtta väljavõtte kliendiga toimunud tehingute kohta.

Kõik ülejäänud on isegi väga OK ... ainult mõned pisiasjad ei ole nau oleks vaja ...
Re: Simply Accounting - 11.10.2002 11:06 Olen uurinud läbi nii mõlemad SA 8.5 ja 9.0 versioonid ja katsetanud neid igate pidi.Jah tõepoolest saab sellega igasuguseid asju teha isegi parandada ja tundub,et kõik on OK aga ei ole tuleb välja või on asi minus,mul ei tule näiteks: kui minul on välismaa klient kes ostab minu käest kaupa või teenust ja kandes peaks ju olema selline kirje-Ostjate laekumata arved Deebet ja Tulud ekspordist Kreedit aga ei ole.Ja kui me läheme INVENTORY&SERVICE mooduli juurde tuleb kaart Inventory&Services Records ja kui me valime sealt ka tüübi juurest kas see on inventory või service kumba meil vaja läheb,kui me valime inventory on seal rida Linked aga seal on ju neli kohta märkimiseks ja revenue koha peale pean ju märkima kui see on kaup-Tulud ostetud kauba müügist,ma ei saa ju panna sinna ometi Tulud ekspordis sest ma olen selle Hankija käest ostnud ja müün edasi,ja kui ma valin Service aga seal on ainult kaks kohta märkimiseks ja sinna pean ka ju panema Revenue koha peale Tulud teenuste müügist mitte Tulud ekspordist.Või siis pean kõik topelt tegema ühed teen Ostetud kauba müügist ,tulud teenuste müügist ja Välismaa klientidele teen siis need samad kaubad või teenused aga Revenue kohapeale panen siis Tulud ekspordist muud üle ei jää,sest ma olen katsetanud igate pidi aga seda niimoodi lihtsalt ei välja ei tule.Ja ometi mulle öeldi,et SA -ga saab küll,kuna mul ei ole aastast tugipaketti jäigi mul vastus saamata.Olen õppinud HansaRaama programmiga seal tuleb kõik ilusti välja ja ei ole mingit probleemi. Aga selle tugipaketti hind on ka hirmus kallis mina küll ei jõu seda endale muretseda.
TAHAN TEDA KES ON SA-d ROHKEB UURINUD JA VÕIKS MULLE VASTATA MIDA MA PEAKSIN TEGEMA ,ET SELLINE ASI NAGU EELPOOL SAI MAINITUD VÄLJA TULEKS,OLEKSIN TEILE VÄGA TÄNULIK.Muidu on see uuus versioon SA 9.0 väga OK....,maksu süsteem on nüüd parem kui vana versioonil.Eriti hea ,et on nüüd olemas DAILY BUSINESS MANEGER, HANKIJATELE KULUKONTOD JA PRINT BATCHES. Ainult mõned pisiasjad võiksid veel olla..... aga kõik ülejäänud on isegi väga OK.....
To: Katsetaja - 11.10.2002 13:25 Lisaks Simply aastasele tugipaketile pakub BS Partners kasutajatele ka 5 probleemi lahenduspaketti, mis on kolm korda odavam, kui tugipakett.

Mis on 5 probleemi lahenduspakett? See on Ameerikas ja ka Euroopas küllaltki levinud klienditeenindusvorm ja mõeldud eelkõige väikestele firmadele. Eestis pakub BS Partners seda vist küll kõige esimese majandustarkvarafirmana.

Probleemi lahenduspaketi raames defineerib kasutaja ISE, mis on tema jaoks probleem seoses temale tarnitud tarkvara kasutamisega. Kas probleem on seda laadi, et kasutaja võiks vastuse saada ka juhenditest, mida Simply juures on mahus ca 1.000 lk. Või on selleks oluline probleem, mida koos teenindajaga lahendada. Selle otsuse teeb, nagu juba märgitud, kasutaja ISE. Esimesel juhul maksab ta aja eest, mida ei raatsinud kulutada juhendite lugemisele, teisel juhul aga maksab ta tõesti probleemi lahendamise eest. Kokku on kasutajal märgitud paketi eest võimalik saada lahendust 5-le temale olulisele probleemile. Teenindaja ülesandeks jääb need probleemid ära lahendada.

Paketi kehtivusaeg hakkab jooksma, kui esimest korda seda kasutatakse - see on üks aasta alates esimese probleemi esitamise kuupäevast.

Loomulikult ei käsitleta probleemina uute funktsioonide ja lisavõimaluste loomist jms., mida Simply antud versioonis ei ole. Kuid ettepanekuid täienduste sisseviimiseks võite alati teha ja saata meile aadressil simply@bsp.ee , meie omapoolt püüame neid üldistada ning saadame edasi tootjafirmale.

Siinjuures tahaks veelkord korrata, et BS Partners ei poolda varjatud kulusid, e. teenuste nn. „tasuta“ müüki toote hinna sees. Seega, ka Simply klienditeenindus, nii nagu ka teiste meie poolt pakutavate tootesarjade toodete klienditeenindus, on tasuline.
To: Arvaja - 11.10.2002 13:29 Arvaja mainis 09.09.02: „Programm on tasuta, aga hooldus üle tuhande krooni tund - nii programmi eest raha korjataksegi“.

Ei oska öelda kust selline informatsioon on võetud, igal juhul on ta kas tahtlikult või tahtmatult teisi lugejaid desinformeeriv.

BS Partnersi Simply Accountingu aastase tugipaketi maksumuseks on 175 krooni kuus. Juhul, kui kliendil ei ole tugipaketti ja ta tahab tellida meie poolset abi nn. personaalse teeninduse korras, siis on teenustasu maksumuseks 750 kr tund, kusjuures väiksemaks teenindamise ajaühikuks on 1 tund.

Iga kasutaja saab teha oma valiku, kas osta teenuspakett hinnaga 175 kr kuus, kas maksta personaalset teenindust tellides 750 kr tunnis või tulla tarkvarapaketi kasutamisega toime iseseisvalt. BS Partners austab oma klientide valikuvabadusi.
Re: Simply Accounting - 11.10.2002 15:29 Tea, kas Arvil kliente vähe, et sii foorumis romaane kirjutab? Kui võtta 750 eeku tund, siis need kommentaarid on tuhandeid väärt ! Aga ma ei ütleks, et klient, kes ei viitsi maailma kõige lihtsamini käsitsetava programmi 1000lk ingliskeelset juhendit läbi lugeda oleks laisk...
Re: Simply Accounting - 11.10.2002 15:49 Milleks nende kõrgete teenustasude pärast norida. Keegi ei käsi ju SA osta. Aga muidu ju täiesti tervitatav alternatiiv teistele rmp programmidele. Kusjuures müüja ütleb otse välja, et nemad teenivad klienditeeninduselt. Nii, et mingit hämamist ei ole.
Re: Simply Accounting - 08.12.2002 11:13 Eespool toodud kommentaaridest oli lugeda, et kui tellida SA, siis võib märkida tellijaks ka "eraisik". Kas SA litsentsileping lubab kasutada tarkvaraprogrammi ka eraisikul? Hansaraamay lubas litsentsileping kasutada ainult äriühingutel. ja FIE-del. Palun selgitust targematelt.

Postita uus teema: "Tarkvarafoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kőik tagid
Sőnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata

KĂĽlastajad
Lehel on 1529 külalist