HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | Küsitlus | Foorum
Foorumid Tarkvarafoorum Kuidas aega juurde saada?
 
Autor Sõnum
Kuidas aega juurde saada? - 21.02.2003 13:28 Tahan osta endale majandustarkvara. Firma on suur ja väike korraga: käibed on mõnusad, kuid inimesi on vähe. Programmi ostmist kaalun juba mõnda aega. Samas on valvsaks teinud, et mõnel tuttaval firmaomanikul on programmist ka peavalu küllalt palju: jookseb kinni, arvutab valesti. Müüjalt ka abi ei saa, küll ei vasta telefonid, küll on teisel pool tõeline idioot vastamas või mis iganes. Samas on mõnel sõbral programmist tõeline rõõm.

Sõprade põhjal on mul küll oma eelistus välja kujunenud, kuid igaks juhuks küsin üle, kui mõni võtab vaevaks vastata - missugust programmi ja miks ise soovitad? Palun hinda ära ka oma töö maht ja võimalikud ettetulnud suuremad probleemid - ning müüja abi nende lahendamisel. Ja kõige olulisem - kas see programm tegi ja teeb ka täna Sinu tööd kergemaks või raskemaks?

Tänud abi eest!
Re: Kuidas aega juurde saada? - 21.02.2003 14:21 Mõni aasta tagasi oli vaja ühele väikefirmale rp-programmi, mis oleks töökindel ja samas odav. Uurisin ja puurisin, käisin kõiksuguste pakkujate juures kohapeal, küsitlesin tuttavaid ja nende tuttavaid ning leidsin, et HansaRaama oleks kõige sobivam.
Miks HansaRaama? Kõik, kes sellega töötasid, olid väga rahul. Teiste pr. omajad kurtsid küll üht, küll teist. Hansas ei pea "kuud lõpetama" nagu mõnes teises pr.-s, vaid töötad rahulikult edasi. Programm ei tee vigu. Väga hea klienditugi, kel vaja. Kõikvõimalikud aruanded on juba programmi genereeritud. Kõige rohkem heidetakse Hansale ette, et sisestatud andmete kustutamine on raske, kuid seda võib pigem programmi vooruseks lugeda. Ütleksin, et lollikindel programm, kuid üks loll võib osata ka 100 targa töö ära rikkuda. See konkreetne väikefirma tegeleb tootmisega, kandeid on 800-1000 kuus, probleeme ei ole. HansaRaama ei tee elu mitte kergemaks, vaid kergeks.
Re: Kuidas aega juurde saada? - 21.02.2003 14:40 Minu kogemused olid sellised, et mis puutub klienditoesse, siis enam vähem selle materjaliga võid arvestada, mis on programmiga kaasas, rohkem eriti mitte, niipalju kui kasutajaid, nii palju ka hinnanguid.
Re: Kuidas aega juurde saada? - 24.02.2003 19:59 Kasutan EEVA ´t nimu arust väga hea ainukeseks probleemiks pean klienditoe napisõnalisust aga kui hästi pinnida saab vastuse kätte

Postita uus teema: "Tarkvarafoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata

Külastajad
Lehel on 899 külalist