HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĆ¼sitlus | Foorum
Foorumid Tarkvarafoorum Booksis objektid ja objekti...
 
Autor Sõnum
Booksis objektid ja objekti tĆ¼Ć¼bid - 07.08.2017 16:00 Tere
Kes kasutavad Booksis objekte ja objekti tĆ¼Ć¼pe, ehk saate nƵu anda. Mul oleks vaja selekteerida Soomes ja Eestis asuvad objektid tulude ja kulude lƵikes. Objektid iseenesest muutuvad algavad ja lƵpevad. Kuidas see jagunemine toimib, et kas objektitĆ¼Ć¼p peaks siis olema kas eesti vƵi soome ja siis objekte teen erinevaid ala maja1, maja 2 jne. VƵi peaks see olema just vastupidi?
Re:Booksis objektid ja objekti tĆ¼Ć¼bid - 08.08.2017 07:34 ObjektitĆ¼Ć¼p on vƤhem paindlikum aruandluse suhtes kui objekt.
ObjektitĆ¼Ć¼bi korral summeeritakse aruannetes kƵik seda tĆ¼Ć¼pi objektid.
Objekti korral saad "ehitada" hierarhiliste objektide abil just sellise skeemi nagu sul vaja on.
Re:Booksis objektid ja objekti tĆ¼Ć¼bid - 08.08.2017 12:54 Mina teekingi nii, et tekitaksin tĆ¼Ć¼bid eesti ja soome ning objektideks majad, mille ttĆ¼Ć¼biks vastav riik.
Siis saad aruande riigi jƤrgi vƵtta, kuhu tulevad perioodis aktiivsed objektid (kasumiaa tuleb kĆ¼ll pikk ja lohisev). Igal ajal on ka vƵimalus vaid objekti jƤrgi vƵtta ja siis nende numbritega liita, lahutada jne.
Re:Booksis objektid ja objekti tĆ¼Ć¼bid - 11.08.2017 13:24 MƵistlikum oleks ehk kasutada hierarhilisi objekte. Maja1 ja Maja2 hierarhiliseks objektiks SOOME, Maja3 ja Maja4 hierarhiliseks EESTI, siis saab kasumiaruannet jms vƵtta nii maja kui riigi lƵikes. Objektile lisatud hierarhiline objekt tuleb automaatselt kandele kaasa.

Postita uus teema: "Tarkvarafoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata

KĆ¼lastajad
Lehel on 786 külalist