HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | Küsitlus | Foorum
Foorumid Tarkvarafoorum Milline tarkvara soetada ra...
 
Autor Sõnum
Milline tarkvara soetada raamatupidamisteenuseid osutavale firmale? - 16.09.2002 16:44 Sooviksin teada, millist majandustarvara soovitatakse ühele raamatupidamisteenuseid osutavale firmale, klientideks väikeettevõtted, korteriühistud ning füüsilisest isikust ettevõtjad? Kindlasti mängib rolli ka hinna ja kvaliteedi suhe!
Re: Milline tarkvara soetada raamatupidamisteenuseid osutavale firmale? - 16.09.2002 16:58 vaata BALANSS+ -i, sobib üldjuhul kõigile fimatüüpidele,
muidugi kui raamatupidamine endal selge. Küsi ka hinnapakkumist,
neil praegu sügishinnad. IRW
To: Peeter - 16.09.2002 18:10 Palun saada mulle (arvi@bsp.ee) oma e-posti aadress ja ma saadan sulle infot programmide Simply Accounting ja Tresoor Büroo kohta koos vajalike referenssidega.

Business Software Partners
Re: Milline tarkvara soetada raamatupidamisteenuseid osutavale firmale? - 17.09.2002 13:08 vt ka Joosepit

www.vjap.ee
Re: Milline tarkvara soetada raamatupidamisteenuseid osutavale firmale? - 18.09.2002 13:18 soovitan iksi , sobib teenuse osutamiseks hästi , mõnus kasutada ja lisaks on neil päris kena kü ' de moodul , mugav teha ja ei pea andmeid mitmesse kohta sisestama .
Re: Milline tarkvara soetada raamatupidamisteenuseid osutavale firmale? - 18.09.2002 13:36 Mina soovitan, Peeter see endale rahateenimisevahendi valimise raske otsus ikka ise vastu võtta. Kuivõrd igavlevate raamatupidajate ja programmimüüjate ja muidutargutajate jaoks on alati parim programm see, mida nemad oskavad või müüvad, siis millist objektiivset infot Sa siit foorumist ootad? Igaüks soovib paljundada seda, millesse ise usub. Ja kui pärast valikus pettud, kas siis annad näiteks urrikesele või arvile peksa? Niiet Pets, kui oma otsuste eest vastutada ei julge, ära siis firmat ka tee...
Re: Milline tarkvara soetada raamatupidamisteenuseid osutavale firmale? - 18.09.2002 14:34 Minu poole on viimasel ajal tihti pöördunud just raamatupidamisteenuseid osutavad firmad. Mis on ka arusaadav, kuna meie programmi PROFITI hinnad on ühele alustavale ja väiksemale ettevõttele igati mõistlikud. Isegi siis kui seda kasutada piiramatu arvuga firmadele raamatupidamisteenuse osutamiseks. Tõenäoliselt Te ei soovi iga uue firma eest jälle uuesti maksta, seetõttu soovitan kindlasti ka meie programmiga tutvuda, kas siis võtta internetist näidisandmetega demo või tulla meile kontorisse programmi vaatama.
Loe lähemalt: www.intellisoft.ee
või saada küsimustega e-mail: jaana@intellisoft.ee
Re: Milline tarkvara soetada raamatupidamisteenuseid osutavale firmale? - 29.10.2002 15:06 mnjahh ... esindan just ise ühr rp bürood ja nii palju kui ma vaadanud neid programme olen on üks ullem kui teine. enamus programmidega saab igasuguseid asju teha ja kui hästi kaubelda saab ka ninnad alla. raamatupidamisbüroo peab aga esitama järgmise küsimuse et kuidas teha, kui kiiresti seda on võimalik teha, sest aeg on raha ja mida kiiremini saab kliendi teenindatud seda rohkem raha on võimalik teenida. aga meie programmiloojad on millegipärast läinud sellist teed, et mix minna otse kui ringiga ka saab.
ok, aga kriitikast aitab. põhimõtteliselt võta üks võimalikult odav ja selge programm, sest enamus asju tuleb nagunii "jõu kannetega" sisse panna, kindlasti jälgi ka seda kuidas ja kui lihtsalt on võimalik parandusi teha.
Re: Milline tarkvara soetada raamatupidamisteenuseid osutavale firmale? - 29.10.2002 15:16 Sõltub firma suurusest. Mingist mõõdust alates võib ju ka lasta endale kirjutada programmi, tuleb odavam kui osta.
Omal kliente üle 100, pole ühtki rp-proget ostnud :-)
Re: Milline tarkvara soetada raamatupidamisteenuseid osutavale firmale? - 01.11.2002 15:02 mina pakuks rp prg valikuks järgmisi kriteeriume:

* kõike saab teha ilma hiireta
* kõike saab kustutada
* puudub nn. "aasta(kuu)vahetus"
* kõiki dokumendimalle saab oma suva järgi kujundada
* aruandeid saab ise lisada/ümber teha ja see ei nõua IT-geeniuseks olemist
* võimalus lisada kontoplaanile dimensioone (kulukohti) ja analüütilist arvestust
* esteetiliselt vastuvõetav kasutaja-interfeis, nuppude paigutus jms

kui kellelgi on midagi sellist mõistliku hinnaga soovitada siis oleks või sees.
Re: Milline tarkvara soetada raamatupidamisteenuseid osutavale firmale? - 02.11.2002 02:20 Kui SAF-i liiga kalliks ei pea, siis see vastaks kõigile esitatud nõuetele (ainult sellest aasta(kuu)vahetuse nõudest ei saa ma aru)
Re: Milline tarkvara soetada raamatupidamisteenuseid osutavale firmale? - 02.11.2002 12:25 saf on jah (kahjuks) üks vähestest millega ma pole tuttav, ilmselt siis peaks tutvust tegema..

aastavahetuse all mõtlesin seda, et mõned programmid lasevad kandeid teha vaid "avatud" perioodides ja neid saab olla piiratud arv või siis nõuavad aasta lõpetamisel müstilist "saldode ümberarvutust" (mõne puhul see protseduur vajalik koguni iga kuu).

kuna sageli on vaja tegeleda vanade perioodide korrastamisega vms-ga siis käib vahest kannete tegemine 2-3 aastasse korraga, kui nyyd peaks peale iga kannet hakkama a la saldode ümberarvutust teostama või perioode avama-sulgema siis...hullumaja

ei tea, kas saf-ist raamatupidamisfirmade versioon ka olemas on?
Re: Milline tarkvara soetada raamatupidamisteenuseid osutavale firmale? - 02.11.2002 18:08 Nende perioodidega on SAF-is nii, et kui tahad, võid aasta või kuu sulgeda ja siis ei saa tõesti enam suletud perioodis midagi muuta. Aga see sulgemine on oma teha, võib ju ka avatuks jätta kasvõi mitu aastat, ainult et see teeb programmi töö aeglasemaks.
S.t. rohkem aega läheb siis, kui annan konteerimise käsu ja ta arvutab kogu avatud perioodi üle, muidu vist ei ole vahet.
Mul on praegu 2001.a. veel sulgemata, kuigi tegel. peaksin jah selle ära tegema, niikuinii aastaaruanne ju tehtud, mida ma seal enam muudan. Jooksva aasta kuude sulgemist ei tee ma kunagi.

Erilist raam.pidamisfirmade versiooni küll vist ei ole minu teada, aga mitut firmat saab küll ühe programmiga teha. Minul nt. kuus suuremat firmat SAF-is ning 7-8 pisikest Hansas.
Re: Milline tarkvara soetada raamatupidamisteenuseid osutavale firmale? - 04.11.2002 15:59 aitäh helle asjaliku kommentaari eest!

oleks see vaid odavam . .
Re: Milline tarkvara soetada raamatupidamisteenuseid osutavale firmale? - 05.11.2002 10:03 Nagu ma aru saan siis on sinu jaoks oluline nii soodne hind kui ka programmi suur vabadus ja paindlikkus? Lugedes eelenevaid kommentaare, usun et sulle peaks huvi pakkuma TRESOOR Büroo, mis on mõeldud just raamatupidamisteenust pakkuvatele ettevõtetele.
Infot selle kohta saad kui helistad BSPartnersisse 6562699 või BSP kodulehelt www.bsp.ee. Võid saata ka e-maili aadressil info@bsp.ee ning saadame sulle tutvustava materjali selle programmi kohta.
Re: Milline tarkvara soetada raamatupidamisteenuseid osutavale firmale? - 05.11.2002 10:10 Üks kliendi arvamuse näide www.raamatupidaja.

Postita uus teema: "Tarkvarafoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata

Külastajad
Lehel on 755 külalist