HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | Küsitlus | Foorum
Foorumid Tarkvarafoorum Kommentaarid programmile B24
 
Autor Sõnum
Kommentaarid programmile B24 - 26.09.2002 13:01 Jagage palun kogemusi internetipõhise raamatupidamisprogrammiga B24? Tundub teine üsna keeruline olevat. Kas on veel mingeid internetipõhiseid programme, mis ei ole nii keerulised?
Re: Kommentaarid programmile B24 - 30.09.2002 12:25 Miks Sa tahad internetipõhist programmi?
Re: Kommentaarid programmile B24 - 30.09.2002 13:30 Ega ise (olen raamatupidaja) ei tahakski. Aga juhtkond soovib nii. Firma tootmine on ühes kohas, kauplemine toimub üle Eesti. Nii arvatigi et selle programmiga on kõige mugavam laoseisu jälgida ja müügiarveid esitada olenemata asukohast ja ajahetkest.
Re: Kommentaarid programmile B24 - 30.09.2002 14:50 Kui nii on lood, siis ei ole selleks küll internetipõhist programmi vaja, seda enam, et ega peale b24 neid eriti liikvel hetkel veel ei olegi.
Ütle juhtkonnale (kui Teie raamatupidamissoft juhuslikult ei toeta üle interneti töötamist), et nad looksid oma hajutatud punktide vahele kaugvõrgu ja kasutage rõõmsasti ainult kohalikus võrgus toimima mõeldud softi edasi.
Samas toetavad isegi väikefirmade raamatupidamissoftid üle interneti on-line andmevahetust - sh ka Simply Accounting ja HansaRaama, mis siin foorumis rohkem jutuks olnud, suurematel softidel on sellised omadused aga lausa elementaarsed.
Re: Kommentaarid programmile B24 - 30.09.2002 15:30 Internetipõhisel programmil on siiski ka mõned eelised. Näiteks sõltumatus arvutist - töötada võib igast internetti ühendatud arvutist, pole vaja programmi paigaldada ega uuendada, lihtsam ja odavam tagada turvalisust üle interneti töödates. Kuid puudusteks on tavaliselt ebamugavam kasutajaliides ja aeglasem töö.
Re: Kommentaarid programmile B24 - 30.09.2002 16:18 Täitsa nõus Vankaga. Mul endal on ka üks selline CRM aplikatsioon üle interneti - lähen kontoris mistahes arvutisse ja muudkui login sisse... Samas on nii, et ligipääs on määratud kindlate IP aadressidega, nii et lennujaamast paraku-paraku peale ei lenda.
Re: Kommentaarid programmile B24 - 01.10.2002 16:25 Mind huvitab, kas keegi kasutab b24? Missugused on probleemid?
Re: Kommentaarid programmile B24 - 04.11.2002 16:28 kasutasin b24 ca pool aastat tagasi. loobusin kasutamisest mõtetult keerulise ülesehituse, keerulise kasutatavuse ja tol hetkel vigase töökvaliteedi tõtt. nimelt on b24 üleehitatud põhimõttel, et aasta tuleb jagada kuudeks ja kuu alamkogumikeks olenevalt dokumendi tüübist. lisaks on vaja töö tegemisel pidevalt pendeldada erinevate moodulite vahel ( näiteks sularaha müügi korral finantsist klienti, siis tagasi, siis lattu, siis tagasi, siis kassasse ja jälle tagasi) igat dokumenti eraldi kinnitada ei saa vaid kogum korraga. aruannetes kajastuvad vaid kinnitatud dokumendid ja kui siis vea avastad, siis pead looma vigasele dokumendile sobiva parandusdokumentide kogumi jne, jne.

ühesõnaga kui aega laialt käes internetis mängimiseks, siis andke aga minna.

Postita uus teema: "Tarkvarafoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata

Külastajad
Lehel on 833 külalist