HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĆ¼sitlus | Foorum
Foorumid Tarkvarafoorum Ć¼leminek excelist RP progr...
 
Autor Sõnum
Ć¼leminek excelist RP programmi - 19.08.2002 16:42 Millal soovitatakse vahetada RP programmi? Tavaliselt vist aasta algusest, kas on vƤga keeruline seda teha ka aasta keskelt?

Kas keskmise suurusega firma puhul oleks mƵtekas osta programm vƵi rentida ja millist programmi soovitaksite? NƤiteks HansaRaama klienditugi pidavat Ć¼sna hea olema, kas oleks Ƶige mƵte?
Re: Ć¼leminek excelist RP programmi - 19.08.2002 19:02 Tere Kaja, ostu vƵi rendi puhul lƤhtu rahalisest vƵimalusest. Rendihind on ca 5% ostuhinnast kuus (nƤiteks 413.- sh.km kuus on teenuseid osutavale firmale sobiv pakett). Kui on alustav firma, siis soovitaksin rentida ja kasutada Ć¼lejƤƤv raha pigem reklaamile vƵi pƵhitegevuseks vajalike seadmete vƵi teenuste ostule. Programmile Ć¼leminekuks sobib iga aeg sƵltumata programmist. Kui maht on vƤike, viiakse andmed sisse tagantjƤrgi aasta algusest. Kui on suurem maht, tehakse vahebilanss (nƤiteks poolaasta) ja viiakse sealt algsaldod sisse. Enamus programme lubab algsaldod sisse viia ka hiljem kui jooksvate tehingute sisestamisega alustamine. NƤiteks vƵid alustada 1.septembril ostu-mĆ¼Ć¼gi ja pangaga ning kui 1.septembri seisuga bilanss Ć¼kskord valmis saab, saad ka programmist korrektse bilansi kƤtte. Kui soovid HansaRaamaga tutvumiseks tasuta CD-d koos juhendiga, kirjuta palun info@hansaraama.ee
Re: Ć¼leminek excelist RP programmi - 21.08.2002 20:50 Soovitan - tee endale selgeks, mis on Sulle oluline.
Siis vƵrdle endale talutavast hinnaklassist niipalju programme kui jaksad. Usu, see vaev tasub Ƥra! (Tavaliselt vƵrreldakse ainult paari-kolme). KĆ¼si kƵigilt programmipakkujatelt julgelt kƵiki oma kĆ¼simusi.

KĆ¼si programmipakkujalt ka seda, millega peab arvestama, kui alustada tƶƶd aasta keskel, mitte aasta algul - siin on programmidel erinevused!

Soovin edu!

Postita uus teema: "Tarkvarafoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata

KĆ¼lastajad
Lehel on 1101 külalist