HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĆ¼sitlus | Foorum
 
Autor Sõnum
JƵulupuhkus - 19.12.2001 14:12 <HTML>Firma annab jƵulude paiku tƶƶtajatele lisapuhkepƤevi. Kuidas oleks Ƶige tasustada kuupalgalisi? Kas jƤtta need mƵned pƤevad lihtsalt tasustamata ? Ja kuidas seda vormistada? Kas piisb kƤskkirjast vƵi peab olema tƶƶtaja avaldus lisapuhkepƤevade kohta ?
Kuidas teete teie ?</HTML>
RE: JƵulupuhkus - 19.12.2001 15:05 <HTML>Piisb kƤskkirjast - kƵik panevad oma allkirjad, et on nƵus vƵi teevad Ć¼hisavalduse (Ć¼ksikult eraldi pole mƵtet) - alus peab olema.
Tasusta ikka ka ja kƵik on saanud jƵulupuhkusena oma puhkusest osa kƤtte, siis ei teki ka probleeme miks asutus ei tƶƶta ja miks inimesed pole tƶƶl. Pead ju muidu kuidagi pƵhjendama tƶƶl mitteolekut (kui just pole kuidagi teisiti asutuses kokku lepitud).</HTML>
RE: JƵulupuhkus - 19.12.2001 15:27 <HTML>Meie OƜ juhatuse poolt tuli initsiatiiv ja otsustati suulisel kokkuleppel tƶƶtajatega,et jƵulude ja uue aasta vahepeal on firma uks kinni ja tƶƶle 02 jaanuaril.Kuna kƵik on kuupalgalised,siis sƤilitatakse nende tƶƶtasu. Inimene saab palga ja riik maksud.
Vaat nii liberaalne juhtkond on!</HTML>
RE: JƵulupuhkus - 19.12.2001 16:12 <HTML>Kas nƤidata tƶƶl vƵi vormistada tasuline lisapuhkus, kui see pole korralise puhkuse arvel.</HTML>

Postita uus teema: "Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata

KĆ¼lastajad
Lehel on 622 külalist