HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĆ¼sitlus | Foorum
Foorumid Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum tunnitasu netost brutoks
 
Autor Sõnum
tunnitasu netost brutoks - 06.02.2020 09:35 Kuidas arvestan neto tunnitasu brutoks? Kasutan kĆ¼ll palgakalkulaatorit aga kuidas on maksuvaba tulu kasutamisega? Kas vƵtan nƤit. 500 eurot aluseks vƵi arvestan o-ga.
Tƶƶtajal on avaldus 500 eurole.
Re:tunnitasu netost brutoks - 06.02.2020 10:39 Teoreetiliselt ei ole selline tunnitasu arvestus vƵimalik, kuna igasuguseid muutuvaid tegureid on palju. Teoreetiliselt peab tƶƶtaja palk olema tƶƶlepingus kirjas brutona. Alampalk on 2020.aastal brutona 3,48 ā‚¬/h, lisatasusid vƵib alati maksta.
Praktiliselt lepitakse juhiga kokku netotunnipalk, lepingusse kirjutatakse brutona alamtunnipalk. Makstakse tegelikult tehtud tƶƶ jƤrgi netotunnipalga alusel ja raamatupidaja-vaeseke hakkab tagantotsast harutama kuni eestotsa tƵese brutopalga, maksuvaba osa ja maksud lƵpuks arvestatud saab. Maksukalkulaatorit on vaja kasutada vaid kuupalga arvestamisel netost brutoks, tunnipalga puhul kalkulaator ei aita.
Re:tunnitasu netost brutoks - 06.02.2020 11:56 AitƤh kaasamƵtlemise eest, on tƵesti keeruline aga kĆ¼ll raamatupidaja saab hakkama!
Re:tunnitasu netost brutoks - 07.02.2020 13:05 Oleme kasutanud kalkulaatorit nii, et vƵtame aasta keskmise tundide arvu, korrutame selle netoga. See kalkulaatorisse ja saad brotopalga. Selle jagad jƤlle tundide arvuga.
Saad selliselt bruto tunnitasu, mis lƤheb lepingusse. Kuude lƵikes, olenevalt tundide arvust, neto natuke kƵigub, kuid nii saad kƵige lihtsamalt.

Postita uus teema: "Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata

KĆ¼lastajad
Lehel on 564 külalist