HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĆ¼sitlus | Foorum
 
Autor Sõnum
ks peab registreerima - 28.09.2018 18:28 kuskil kui vƵetakse tƶƶle osalise tƶƶvƵimega tƶƶtaja? st. peale tƶƶtajate registrit? vanasti pidi teatama sotsiametile. aga praegu vist pole seda vaja?
Re:ks peab registreerima - 28.09.2018 19:07 Tƶƶtukassaga leping
Re:ks peab registreerima - 29.09.2018 08:37 Sotsameti rolli on Tƶƶtukassa Ć¼le vƵtnud, kuid teatama ei pea neile midagi. Nad ise vƵtavad andmed Maksuameti lehelt TƖR-ist (tƶƶtajate registrist, kuhu tƶƶandja on selle tƶƶtaja registreerinud) ja TSD-delt saavad ka selle tƶƶtaja palgasummad.
TƶƶvƵimetustoetuse suurus sƵltub ka saadavast palgassummast, suurema palga (maksustatava sissetuleku) puhul toetust vƤhendatakse:
https://www.tootukassa.ee/content/toovoimereform/toovoimetoetuse-suurus-ja-uleminekuaeg

Tƶƶandja poolt tuleb Tƶƶtukassale esitada Sotsiaalmaksu maksmise avaldus ja seda saab teha vaid ID-kaardiga sisse logides
https://www.tootukassa.ee/content/avaleht/avaldused-ja-vormid SeejƤrel tƶƶtukassa saadab vastuse mis kuupƤevast mis kuupƤevani vƵid selle tƶƶtaja palgalt arvestada ja maksta sotsmaksu vƤhem, 2018.aastal -155,10 eurot. MƵttekas oleks see avaldus teha tƶƶandja poolt vƵimalikult kiiresti, kuna tagantjƤrele kuupƤevadega ei tehta TK-s mitte midagi.

Postita uus teema: "Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata

KĆ¼lastajad
Lehel on 757 külalist