HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĆ¼sitlus | Foorum
Foorumid Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum kerge kĆ¼sitlus ilusa pƤev...
 
Autor Sõnum
Re:kerge kĆ¼sitlus ilusa pƤeva puhul - 29.04.2019 08:27 Aeg on raha! Oleneb sellest kui kallilt Sa oma aega arvestad ja kas ilusal pĆ¼hapƤevasel pƤeval peaks end tƶƶga kurnama.
Vene ajal tegeleti tƶƶ normeerimisega. Iga tƶƶetapi kohta olid oma normid ja vastavalt sellele arvestati keskmine tƶƶtasu konkreetse tƶƶ kohta, ka kontoritƶƶtajatel, nƤiteks kaua vƵttis aega maksekorralduste tegemine, kaua mingite kannete tegemine jne. TƤiesti reaalselt seisis normeerija tƶƶmehe kƵrval stopper kƤes ja kirjutas Ć¼les kui kaua ta Ć¼ht vƵi teist tƶƶetappi tegi. Loomulikult Ć¼ks teeb sama tƶƶd kiiremini kui teine.
Sa pane samuti kell kƤima ja vaata kaua Ć¼he vƵi teise firma eri asjadega tegeled. NƤiteks palgaarvestus 50-le inimesele vƵib vƵtta aega vaid mƵned minutid, kuid samas kahe inimese palgaarvestusele vƵid kulutada terve pƤeva, kui tegemist igasuguste kinnipidamiste ning muude nĆ¼anssidega, mis selgitusi vajavad, reaalselt aega kulutavad.
Kas 17 firmat on vƤhe vƵi palju, see sƵltub firmadest. Sattusin kord kokku Ć¼he raamatupidamisfirma tƶƶtajaga, kel oli 75 firmat, kuid enamus neist vaid kord aastas aastaaruande tegemiseks. Samas oli ka ta tƶƶ seal firmas 8 tundi pƤevas tihedat tƶƶd, ei mingi meelakkumine.

    Teemad Autor Kuupäev
 
kerge kĆ¼sitlus ilusa pƤeva puhul
vanakala 28.04.2019 14:13
 
Re:kerge kĆ¼sitlus ilusa pƤeva puhul
Sirle 29.04.2019 08:27
 
Re:kerge kĆ¼sitlus ilusa pƤeva puhul
rotiplika 29.04.2019 10:43

Postita uus teema: "Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata

KĆ¼lastajad
Lehel on 704 külalist