HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĆ¼sitlus | Foorum
 
Autor Sõnum
VƕS leping haige - 22.03.2024 15:24 Kui VƕS lepinguga tƶƶtaja on Ć¼le kuu aja haige ja kuus vƤljamakset ei toimu, kas siis tal ravikindustus ei katke?
Re:VƕS leping haige - 24.03.2024 09:35 Ā§ 8. Juriidilise isiku juhtimis- ja kontrollorgani liikme, vƵlaƵigusliku lepingu alusel tƶƶ- ja teenustasusid saava isiku ning ettevƵtlustulu maksu maksja kindlustuskaitse kestus

(1) KƤesoleva seaduse Ā§ 5 lƵike 2 punktides 4 ja 5 nimetatud isiku kindlustuskaitse tekib Tervisekassa andmekogusse kande tegemisest, kui isiku eest on sotsiaalmaksuseaduse Ā§ 9 lƵike 1 punkti 4 alusel sotsiaalmaksu deklareeritud sotsiaalmaksu miinimumkohustuse ulatuses. Tervisekassa teeb kande Maksu- ja Tolliametist isiku eest sotsiaalmaksu deklareerimise kohta andmete saamise pƤevale jƤrgneval pƤeval.

(3) Kindlustatud isiku kindlustuskaitse peatub Ć¼he kuu mƶƶdumisel sotsiaalmaksuseaduse Ā§ 9 lƵike 1 punktis 4 sƤtestatud tƤhtpƤevast, kui Maksu- ja Tolliametilt saadud andmete kohaselt ei ole isiku eest nimetatud tƤhtpƤevaks sotsiaalmaksu miinimumkohustuse ulatuses sotsiaalmaksu deklareeritud vƵi ettevƵtlustulu maksu maksjalt laekunud vƵi sotsiaalmaksu miinimumkohustuse ulatuses sotsiaalmaksu deklareeritud ja ettevƵtlustulu lihtsustatud maksustamise seaduse alusel laekunud.

Postita uus teema: "Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata

KĆ¼lastajad
Lehel on 685 külalist