HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĆ¼sitlus | Foorum
Foorumid Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum Kredexi nƵude pearaamatule
 
Autor Sõnum
Kredexi nƵude pearaamatule - 03.07.2019 20:48 Teen KƜ raamatupidamist excelis. Hoonet renoveeritakse Kredexi toetuse ja pangalaenuga. Kredex ei ole rahul minu exceli pearaamatu vƤljavƵttega. Kas tƵesti tuleb selleks Ć¼le minna mƵnele programmile?
Re:Kredexi nƵude pearaamatule - 04.07.2019 08:39 Excelis raamatupidamine ei ole keelatud. Teine teema on, et mida pƵhjenduseks toodi, miks selline aruanne neile ei meeldi - kas sellepƤrast, et see on excelis vƵi olid ehk mingid infopuudujƤƤgid vms.
Ametnikel on aeg-ajalt ikka soovunelmaid. Minu kƤest nt nƵudis hiljuti Ć¼ks SEB-tegelane maksuameti digiallkirjaga TSD-de koopiaid. VƤitis, et seda olevat sama lihtne teha kui pangakonto vƤljavƵtet panga kinnitusega.
S*** happens ... Ć¼tlevad vƤlismaalased.
Re:Kredexi nƵude pearaamatule - 04.07.2019 08:44 RPS Ā§ 9 (3) Raamatupidamisregistrit peetakse masintƶƶdeldavalt. Raamatupidamisregister vƵib olla muus pĆ¼sivat kirjalikku taasesitamist vƵimaldavas vormis, kui raamatupidamiskohustuslasel ei ole raamatupidamisregistri masintƶƶdeldavalt pidamise vƵimalust ja selle vƵimaluse loomine nƵuab temalt ebaproportsionaalselt suuri kulutusi vƵi pingutusi.
Re:Kredexi nƵude pearaamatule - 04.07.2019 11:13 Ongi huvitav, et exceli pearaamatus on nƵuetekohaselt eraldi nƤidatud renoveerimise ja muud kulud, kuid Kredex oma kodulehel pakub Meriti programmi. TƵenƤoliselt on selle tƶƶtlemine neile kƤepƤrasem.
Re:Kredexi nƵude pearaamatule - 11.07.2019 13:48 Ikka veel hƤdas! Kredexi toetuse kasutamisega seotud kulud ja dokumendid peavad selgelt eristuma muudest kulu- j maksedokumentidest.
Tahetakse seda kƵike nƤha pearaamatus. Olen pidanud excelis kontode andmikel pƵhinevat raamatupidamist, kuid sealt lƤhevad koondsummad pearaamatusse, mida ei peeta piisavaks. Kas keegi oskab pakkuda lahendust, et vƤike hruÅ”tÅ”ovka saaks oma raamatupidamist edasi excelis teha.
Ette aitƤh kaasamƵtlejalle!
Re:Kredexi nƵude pearaamatule - 11.07.2019 17:45 HruÅ”tÅ”ovkad on tavaliselt ikka pigem suuremad kui vƤikesed kortermajad ja mƵistlik oleks tƵesti Ć¼le minna mƵnele arvutiprogrammile.
Ise ei vƤsi kiitmast endist korteriyhistu.net, praegust korto.ee programmi:
https://korto.ee/public/news/et/2018/Korteriyhistu.net%20on%20n%C3%BC%C3%BCd%20Korto.md

Kredexiga on kokkupuude olemas ja KY-net programmist vƤljavƵte oli nende jaoks igati sobilik.
Tahad excelis edasi teha, siis pane oma eraldi andmikel peetud andmed riburada kƵik pearaamatusse. Tuleb see pearaamat nii pikk kuis iganes.
Re:Kredexi nƵude pearaamatule - 12.07.2019 18:56 seenior kirjutas:
Ikka veel hƤdas! Kredexi toetuse kasutamisega seotud kulud ja dokumendid peavad selgelt eristuma muudest kulu- j maksedokumentidest.
Tahetakse seda kƵike nƤha pearaamatus. Olen pidanud excelis kontode andmikel pƵhinevat raamatupidamist, kuid sealt lƤhevad koondsummad pearaamatusse, mida ei peeta piisavaks. Kas keegi oskab pakkuda lahendust, et vƤike hruÅ”tÅ”ovka saaks oma raamatupidamist edasi excelis teha.
Ette aitƤh kaasamƵtlejalle!


Tee uus fail ja kopeeri kƵik kontod pearaamatusse...

Postita uus teema: "Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata

KĆ¼lastajad
Lehel on 368 külalist