HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĆ¼sitlus | Foorum
Foorumid Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum Ƅrge nii ikka ehmatage!
 
Autor Sõnum
Ƅrge nii ikka ehmatage! - 17.05.2018 13:24 Vahin ja vahin, et kas mul arvutil miskit viga, et swedbank NIIII KOLE
Kas teile meeldib see uutmine?
Re:Ƅrge nii ikka ehmatage! - 17.05.2018 14:24 Ega pank pole lillepood, et peab ilus olema. Pank peab olema asjalik ja funktsionaalne. Hetkel veel ei hƤiri uue veebilehe juures miski.
Re:Ƅrge nii ikka ehmatage! - 17.05.2018 14:42 minu jaoks ka kole tundub jah. aga see on nutikas vaatamise jaoks, Ć¼ldse mitte arvutis. vƵib olla seal on ilusam
Re:Ƅrge nii ikka ehmatage! - 17.05.2018 17:38 VƤhemalt arvutis oli Swedbank varemalt kƵigist teistest pankadest parem, kƵik kiirelt hoomatav. NĆ¼Ć¼d aga arvutis ei nƤe enam firma kontoseisu koheselt, vaid pead klikke tegema hakkama, samas nutist nƤeb kontosaldot koheselt.
Ma ei saa aru miks paganama pƤralt peab kƵige suuremalt olema kirjas "avan uue konto" ja see tekst on nagu paharet igal lehel jalus. Uue konto avamine on viimane asi mida pangateenustest nƤha tahan. Mis hƤda on pangal uusi kontosid avada lasta?
Esialgu tundub Ć¼ks paras puder olevat nii arvutis kui ka nutitelefonis, kuid mis teha, uuega tuleb harjuda.
Re:Ƅrge nii ikka ehmatage! - 17.05.2018 23:36 Huvitav, minul on kĆ¼ll konto saldo avalehel ilma Ć¼hegi Ć¼leliigse klikita kohe nƤha ja mingit "avan uue konto" kirja pole kuskil.
Re:Ƅrge nii ikka ehmatage! - 18.05.2018 08:11 to ooo jeh:
ilmselt ei ole sa nƤinud uut Danske Banki. Sellega vƵrreldes on uus Swedbank suisa kaunitar.
Eks iga uus asi tahab harjumist. Firmade vahetamiseks tuleb nĆ¼Ć¼d rohkem klƵpsida ja kontovƤljavƵttel on Ƥra kadunud printimise nupp. Positiivse poole pealt mulle nƤiteks meeldib, et alaliikidel klƵpsides on kƵik alajaotused kohe nƤha.

to Sirle:
uuri, Ƥkki kusagil on mingi avalehe seadete linnuke. Minul ei ole kĆ¼ll seda kirja, vaid saldo on ilusti kohe nƤha.
Re:Ƅrge nii ikka ehmatage! - 18.05.2018 10:06 Pilt muidugi nii suur et kui veel suurem kuvar siis keri edasi ja tagasi nagu hull ei nƤe enam kogu pilti. Brauserit vƤiksemaks ka muuta ei saa kuna kƵik programmid ka online siis muutuvad need panga kƵrval liiga vƤikseks...
VƵiks olla ju valiku vƵimalus et kas ma tahan ekraanil nƤha Ć¼he tƤhe kaupa vƵi vƤiksemalt
Samuti ei meeldi see nagu rotiplika Ć¼tleb et nĆ¼Ć¼d peab konto valimiseks tegema mitu klikki ja kiirvalik pole enam seal kƵrval vaid Ć¼levƤl tƤheksese all, mis teeb ka klikke rohkemaks..

Loodetavasti on see esialgne variant ja midagi nad veel muudavad...
Re:Ƅrge nii ikka ehmatage! - 18.05.2018 14:37 Kas seal lehel laiutavaid reklaame kuidagi blokeerida ka saab?
Vajalikke asju otsi mingite pisikeste mummukeste alt, mittevajalik sodi tƤidab ruumi. NƕME!
Re:Ƅrge nii ikka ehmatage! - 28.05.2018 11:08 On igati ok, et tehakse mobiilisƵbralikum lahendus. Aga kas selle pƤrast peab arvuti kasutajat karistama ja kiusama? Arvutis on uus nƤgu kole, kohmakas ning ebamugav!
Re:Ƅrge nii ikka ehmatage! - 28.05.2018 13:56 Kas seal reklaame saaks kuidagi blokeerida. Kui ma olen juba kasutaja ja sisse login, siis tƵesti ei taha pidevalt lugeda kui suur ja vƤgev Swed on vƵi kui vƤhe see teenus ikka maksab. Uusi kontosid ei taha ka avada!
Re:Ƅrge nii ikka ehmatage! - 11.06.2018 21:39 Firmade vahetamiseks tuleb nĆ¼Ć¼d rohkem klƵpsida ja kontovƤljavƵttel on Ƥra kadunud printimise nupp.
-----------------------
TƤna vaatasin, et enam ei tule firmade vahetamiseks rohkem klƵpsida ja ka printimise nupp on olemas.
Mulle meeldib, et lƤks vƤrviliseks - sissetulekud ja vƤljaminekud eri vƤrvi. Natuke juba harjuda saanud, ei kurdagi millegi Ć¼le.
Re:Ƅrge nii ikka ehmatage! - 16.06.2018 22:06 Firma vahetuse juurest vƵiks Ƥra koristada Swedbankist. Ei kujuta ette kellel kĆ¼ll on seda sageli vaja lugeda, eriti kui Swed juba ongi valitud.

Postita uus teema: "Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata

KĆ¼lastajad
Lehel on 204 külalist