HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĆ¼sitlus | Foorum
Foorumid Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum programm arvete digiteerimi...
 
Autor Sõnum
programm arvete digiteerimiseks - 18.11.2017 12:21 kas mƵni raamatupidaja kasutab ka oma tƶƶs programmi, mille kaudu saab mailidele saabuvad pdf failis ostuarved naksti raamatupidamisprogrammi tƵmmata, ilma igat dokumenti Ć¼kshaaval sisestamata?

ma tƤpselt ei tea kuidas nende nimed on, aga olen kĆ¼la pealt kuulnud, et sellised programmid on tƤitsa olemas

ja selline asi ka, kas sepa maksete importimine raamatupidamisprogrammi tƤhendab seda, et programm peab tƶƶtama lƤbi serveri, et Ć¼ksikkasutaja versioonis seda teha ei saa. ja kas siis peab tegema mingi tasulise lisaliidesse panga ja programmi vahel ka??
Re:programm arvete digiteerimiseks - 18.11.2017 19:19 ... mailidele saabuvad pdf failis ostuarved naksti raamatupidamisprogrammi tƵmmata, ilma igat dokumenti Ć¼kshaaval sisestamata?

Ɯhe arv peal nƤiteks transport ja materjal - naksti ja leiab ise Ƶiged kulukohad tƵmmeldes ?
(
Re:programm arvete digiteerimiseks - 18.11.2017 20:33 Mul veel enamus kliente tahab kulukohtadele/objektidele jaotamist, naks-naks-jeee
Re:programm arvete digiteerimiseks - 19.11.2017 18:27 ma olen katsetanud mƵnda programmi ja tƵesti, seal saab seadistada iga hankijaga mingi enamvƤhem stabiilse konto. muidugi kƤsitsi peab pƤrast Ć¼le kƤima. hinnad on kĆ¼ll soodsad, kuid ma just pablan, et see vƤrk ei toimi korrektselt.
olen suhelnud mitme programmitootjaga ja teoreetiliselt on selline vƵimalus tƵesti olemas, et paned mailboksile sellised seadistused, et kƵik pdf arved saadetakse edasi sellele programmile, kes siis digiteerib arved (igas mailis vƵib olla 1 arve) ja sealt edasi saadetakse see sinu raamatupidamisprogrammi.
Re:programm arvete digiteerimiseks - 21.11.2017 23:42 Kust seda programmis saab? Kas e-arveldajal ka see vƵimalus on. See on hea kokkuhoiukoht, ei viitsi enam seda raamatupidamisteenust maksta. Aasta lƵikes tuleb see Ć¼le 1000 ā‚¬. Kas deklar tuleb ka vƤlja ise? Kas need programmid on tasuta vƵi kui vƤikse tasu eest.
Re:programm arvete digiteerimiseks - 24.11.2017 08:25 Ee, et siis teeksid nagu ise kogu raamatupidamist - Uus ettevƵtja? Kahjuks olen nƤinud piisavalt isetegemisi ja siiani mitte Ć¼htegi korrektselt isetegemist.
Mulle meeldivad ka igasugused innovaatilised vƤljakutsed aga olen siiani seda meelt, et mapp vƤljatrĆ¼kkidega peab ikka olema.
Re:programm arvete digiteerimiseks - 24.11.2017 09:03 reena kirjutas:
kas mƵni raamatupidaja kasutab ka oma tƶƶs programmi, mille kaudu saab mailidele saabuvad pdf failis ostuarved naksti raamatupidamisprogrammi tƵmmata, ilma igat dokumenti Ć¼kshaaval sisestamata?

Minu teada Directos on pdf-ist lugemise vƵimalus olemas. E-arveldaja on elementaarsete kannete jaoks pisiettevƵtjate jaoks ja ei usu, et keegi seal ilma rahata hakkaks midagi taolist arendama.
Tundub, et nagunii pannakse Ć¼hel momendil kƵik kohustuslikus korras masinloetavaid e-arveid esitama ja vastu vƵtma.
Re:programm arvete digiteerimiseks - 28.11.2017 16:20 Omnivast saab kĆ¼ll arveid Hansasse naksti saata. Nii PDF kui ka e-arveid.
Re:programm arvete digiteerimiseks - 30.11.2017 00:14 Kuidas seda Omniva saatmist saada, kas see on tasuta? Mis ma tegema pean?
Re:programm arvete digiteerimiseks - 30.11.2017 13:33 Uus ettevƵtja kirjutas:
Kuidas seda Omniva saatmist saada, kas see on tasuta? Mis ma tegema pean?


KĆ¼si tƤpsemalt Omnivast, aga tasuta teenus see igal juhul ei ole ja raamatupidajat on sul ikkagi vaja.

Postita uus teema: "Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata

KĆ¼lastajad
Lehel on 631 külalist