HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĆ¼sitlus | Foorum
 
Autor Sõnum
Hansa uus versioon - 15.11.2017 16:17 Oli kohustuslik vƵtta, nĆ¼Ć¼d see ei tƶƶta, telefonidele ja e-mailidele ei vastata. Kas Teil ka Tarnija e-arved enam Hansasse Ć¼le ei tule?
Re:Hansa uus versioon - 17.11.2017 15:49 Kuna uut versiooni pressiti peale ahistavalt, siis tegin lƵpu selle firmaga.
Iga uue versiooni kƤivitamisega ilmusid uued ootamatud vead ja mitte Ć¼hildumised, seda 10aasta jooksul.
Valisin sƵbralikuma programmi abivalmi klienditeenindusega.
Olen Ƶnnelik inimene.
Re:Hansa uus versioon - 18.11.2017 12:19 kas kellelgi veel probleemid hansa uue versiooniga ? te mƵtlete siis standard booksi programmi vƵi mƵnda muud?
Re:Hansa uus versioon - 23.11.2017 08:44 Naljakas - mina just olen imetlenud nende suurepƤrast klienditeenindust. E-maili teel alati imekiiresti abi saanud.
Re:Hansa uus versioon - 24.11.2017 09:10 Minul pole ka klienditeenindusega iial probleeme olnud. Enamasti on olnud nii, et helistades on kohe sama kƵne ajal programmi sisse logitud ja korda tehtud.
Aga nĆ¼Ć¼d olin kĆ¼ll pahane. Ɯhtki teadet ma ei saanud, programmiuuendus tabas mind pĆ¼hapƤeva Ƶhtul tƤieliku Ć¼llatusena. Tƶƶle ta korralikult ei hakanud, lootsin, et see on pĆ¼hapƤeva viga ja esmaspƤevaks on kƵik ok, lendasin puhkama.
Ja siis algas jama kaugkasutajatega - kes ei saanud Ć¼ldse sisse, kes kurtis, et seadistused valed jne. Kirjadele saadi Ć¼sna Ć¼lbeid vastuseid, et nii hakkabki olema, uuendused tulema ja iga seadistus tuleb ise uuesti paika panna. No tere talv, nad ei pƤƤse neile ligigi, rƤƤkimata oskusest!
Endal kulus ka tubli kaks tundi, et Ć¼les leida kohad, kus Ć¼ht vƵi teist muuta, sest viimase 10 aasta jooksul polnud sellised asjad Ć¼hegi uuendusega paigast Ƥra lƤinud!
Ja kui ikka mitmest firmast ainult Ć¼hel muutub KMaruanne valeks, siis on see mu meelest imelik. Kuskilt olla ilmunud punktid, mida ei peaks olema. Nagu ma ise oleks need sinna tekitanud Kuidas need punktid teisi firmasid ei pommitanud?
Re:Hansa uus versioon - 03.12.2017 10:19 Palun avalda saladus- millisele programmile Ć¼le lƤksid?
Re:Hansa uus versioon - 07.12.2017 09:06 Hoian hinge iga kord, kui Booksi uuendatakse...alati on totaalne kaos programmis. Ka viimasest uuendusest on vigu nii palju, et hakka vƵi nutma

Samas klienditeenindus on super ja paremat programmi ei tea. Ka vigaselt parim. Onju kummaline?
Re:Hansa uus versioon - 07.12.2017 09:37 Kardan juba mis saab meie suurepƤrasest tulumaksumuudatusest programmides? Kuidas see tƶƶle hakkab? Peab vist igaks juhuks excelis midagi aretama selleks puhuks

Postita uus teema: "Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata

KĆ¼lastajad
Lehel on 1168 külalist