HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĆ¼sitlus | Foorum
Foorumid Tarkvarafoorum Hansaraama demos
 
Autor Sõnum
Hansaraama demos - 26.10.2017 08:30 Mis kaasneb sellega, kui Hansaraama demosse lasta? Kas siis ei saa ka eelmiste perioodide aruandeid kƤtte, kui neid tarvis peaks minema? Ja sisestada ka enam ei saa? Tahaks niivƤga aasta veel vanas programmis Ƥra lƵpetada ja siis uuele Ć¼le minna, aga see vist ei ole mingi variandi alusel vƵimalik, kui programm parasjagu jƵulukingiks demosse lƤheb?
Re:Hansaraama demos - 26.10.2017 09:16 Programmi saad kasutada aga printida, exceleid jms ei saa
Re:Hansaraama demos - 26.10.2017 09:24 See tƤhendab, et ekraanile aruandeid saan ikka kuvada, ainult printimise "aken" kaob siis Ƥra?
Re:Hansaraama demos - 26.10.2017 11:41 ekraanilt saab print screeniga vƵi snipping tool-iga wordi kopeerida ja sealtkaudu printida
igapƤevaselt on muidugi keeruline toimetada, aga kui vaja hƤda korras mingist vanast asjast lĆ¼hemat vƤljatrĆ¼kki teha, siis ajab asja Ƥra
Re:Hansaraama demos - 26.10.2017 13:12 Nojah, ma mƵtlen ka, et kui ikka ainult printimise funktsioon Ƥra kaob, siis saab ju edasi ikka toimetada, mul ei tule ette just palju printimist nagunii. Samas mƵtlen, et ok, see Hansaraama jƤƤb oma andmebaasiga arvutisse, saab igal ajal vƵtta ja vaadata, aga kui nĆ¼Ć¼d nƤiteks Meritiga pilves olla, siis ei ole endal ju midagi? LƵpetad maksmise Ƥra ja kogu raamatupidamine lƤinud vƵi?
Re:Hansaraama demos - 26.10.2017 14:50 nii on vanade versioonidega- et hansa on sinu arvutis
uuega enam seda vƵimalust pole, ainult pilve variant ongi ja kƵik
seega probleem on sama, vahet pole mis tarkvara kasutada...

Postita uus teema: "Tarkvarafoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata

KĆ¼lastajad
Lehel on 216 külalist