HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĆ¼sitlus | Foorum
 
Autor Sõnum
postitustest - 07.10.2006 01:07 No nƤiteks postimehes on piirang, et ei saa postitada vƤlismaalt. Oleks abiks ja pole ju keeruline teha
Re:postitustest - 11.10.2006 18:05 MƵned Eestis olevad rahvusvahelised firmad saavad netis kƤia ainult lƤbi emafirma serveri - neid nƤeksime kui potentsiaalset spƤmmijat. "Paigalseis on tagasiminek,seepƤrast tegutsegem seltsimehed."
Re:postitustest - 11.10.2006 18:54 no palju neid ikka on ja need peaks ju saama kuidagi lubatud nimekirja panna. Kuigi ma kardan, et see vƵib siin puudutada ainult paari Ć¼ksikut postitajat
Re:postitustest - 13.10.2006 13:13 Seda kĆ¼ll, ent sel juhul peaks need postitajad ise probleemist teatama (tƵenƤoliselt oleks kergem neil registreeruda). Finance.ee (kinnis)idee on vƵimaldada igal kĆ¼lastajal ilma eelneva registreerumiseta foorumis kaasa lĆ¼Ć¼a.

Mis puutub vƤlja pakutud filtrisse, siis on asi kindlasti kaalumist vƤƤrt. Samas peab Ć¼tlema, et hetkel kasutusel olev filter eristab spƤmmi 99,99% tƵenƤosusega, probleem on asjaolus, et sama sisuga sƵnum vƵib olla nii spƤmm kui ka normaalne postitus(nt. on online'is, express on, see on windows me jne). Taolise olukorra puhul kĆ¼sib veebileht kasutajalt kinnitust postituse sisestamiseks, lootes, et robot seda anda ei oska(paljude puhul see ka toimib). Parim ja levinum lahendus oleks muidugi pildi pealt numbrite kĆ¼simine, ent pĆ¼Ć¼ame leida lahendust, kus kasutaja seda tegema ei peaks. Tahame vƵimatut? VƵib olla kĆ¼ll.

Igal juhul spƤmmivastane vƵitlus kƤib ja oleme tƤnulikud iga idee eest, mis meile selles vallas vƤlja pakutakse.
"Paigalseis on tagasiminek,seepƤrast tegutsegem seltsimehed."
Re:postitustest - 21.10.2006 19:00 Ehk oleks mƵtekas anda paarile-kolmele foorumi kasutajale administreerimise Ƶigused, ehk siis sƵnumite/teemade kustutamise vƵimaluse?
Need spƤmm sƵnumid hakkavad pinda kƤima, nĆ¼Ć¼d oskavad juba teemade nimetusi kopeerida...
Re:postitustest - 22.10.2006 16:36 Konsultant kirjutas:
Ehk oleks mƵtekas anda paarile-kolmele foorumi kasutajale administreerimise Ƶigused, ehk siis sƵnumite/teemade kustutamise vƵimaluse?
Need spƤmm sƵnumid hakkavad pinda kƤima, nĆ¼Ć¼d oskavad juba teemade nimetusi kopeerida...


Hea meelega annaks need Ƶigused. Selleks tuleks saata soov mailile finance@finance.ee
"Paigalseis on tagasiminek,seepƤrast tegutsegem seltsimehed."

Postita uus teema: "Parem Finance.ee"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata

KĆ¼lastajad
Lehel on 192 külalist