HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĆ¼sitlus | Foorum
Foorumid Tarkvarafoorum booksis laekumiste import
 
Autor Sõnum
booksis laekumiste import - 14.01.2019 12:59 aru ma ei saa tƵesti. teen kƵik juhendi jƤrgi, aga kui laekumised lahti teen, siis on seal kƵik muu mudru ka sees. nƤiteks kui ettevƵte on raha sisse maksnud, siis on laekumiste kaardi peal see. kusjuures koos sellel pƤeval laekunud kaheksa eri firma poolt tulnud eri arvete eest.
samuti kui oleme tƶƶtukassast toetust saanud, siis see liidetakse ka laekumise kaardi peale kĆ¼ll eraldi reaga aga siiski.
tundub et see lƵputu kustutamine vƵtab rohkem aega kui oleks kƤsitsi kƵik andmed ise sisse toksinud mitte kasutanud failiga laadimist
muidugi on praegu Ć¼livƤike kahtlus, et olen ikkagi kuskil midagi valesti seadistanud. ega seal seadistamise Ƶpetuses nende kodulehel ei ole ka kƵike infot kirjas nii nagu vaja oleks. ikka poolikult, et mƵtle ise pool juurde.
Re:booksis laekumiste import - 22.01.2019 14:29 Tere, Ailika!

Laekumiste impordi funktsiooni on uuemates versioonides tƤiendatud. Hea oleks teada, kas teil on kasutusel viimane versioon?

29. jaanuaril on tulemas ka veebiseminar, kus laekumiste impordi kohta saab tƤpsemat teavet. Lisainfot saate siit: https://www.excellent.ee/koolitused/

Postita uus teema: "Tarkvarafoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata

KĆ¼lastajad
Lehel on 548 külalist