HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | Küsitlus | Foorum
Foorumid Tarkvarafoorum Booksi tänane uuendus
 
Autor Sõnum
Booksi tänane uuendus - 09.11.2017 19:41 Palun tagasisidet, kes on Pilve-Booksi kasutajad.

Kas täna uuendati programmi? Ja kui uuendati, kas peale seda töötas ilusti?
Re:Booksi tänane uuendus - 09.11.2017 21:40 Mul uuendatakse järgmisel nädalal alles. Kas on probleemid, ei tööta korralikult või?
Re:Booksi tänane uuendus - 10.11.2017 08:31 On küll probleemid. Teid teavitatakse uuendustest?
Re:Booksi tänane uuendus - 10.11.2017 12:38 No mind teavitati jah, et uuele versioonile üleminek on.
Re:Booksi tänane uuendus - 10.11.2017 12:47 Mulle saadet e-mail, täna helistati veel üle ja lubati saata veel üks e-mail järgmisel nädalal vahetult enne uuendust.
Re:Booksi tänane uuendus - 11.11.2017 11:42 tere
uurin et kuidas uuendustega läheb, kas on probleemitu?
kaalun pooksi kasutusele võttu kas ikka on nii muretu nagu räägitakse
Re:Booksi tänane uuendus - 12.11.2017 02:20 miks sa kõige probleemsemat programmi tahad, elu muidu igav või?
Re:Booksi tänane uuendus - 13.11.2017 17:15 Ahastus, mis probleem teil oli?
Re:Booksi tänane uuendus - 16.11.2017 10:21 Olen tõesti õnnelik, et läksin üle teisele programmile veel väike osa kü-si aasta lõpuni veel selles programmis.
Re:Booksi tänane uuendus - 19.11.2017 10:50 Sel nädal uuendati programm Standard Books 8 peale ja uude programmi sisselogimine kord töötab, kord mitte. Kõik on täitsa pilves, pehmelt öeldes. Excellenti lehel on igivanad juhendid, millest näpuga järge ajades oma probleemile lahendust ei leia. Ainus kontakttelefon töö ajal on neil pidevalt kinni, e-mailile võid vastust ootama jäädagi.
Kas teil uue pilvebooksiga probleeme pole?
Re:Booksi tänane uuendus - 19.11.2017 22:10 Peale seda, kui mõni aeg tagasi tekkis see probleem, et järsku hakkas hansal katus sõitma ja ta hakkas iseenesest omaalgatuslikult vanu arveid e-mailiga uuesti välja saatma valisime muu lahenduse.. sest nii oluline tuumikfunktsioon nagu raamatupidamine ei saa olla ebastabiilne ja kaootiline meie firmas.
Siiamaani vabandame klientide ees!
Re:Booksi tänane uuendus - 20.11.2017 10:29 Minul ei tööta peale uuendust enam käibemaksu aruanne. Ei oska sisendit kokku arvestada ja EL käivet kaupade ja teenuste osas.
Mul palju enda seadistatud, töötas hästi. Nüüd enam millegipärast mitte.
Re:Booksi tänane uuendus - 20.11.2017 11:22 Meil tehti ka uuendus, eelmisel õhtul saadeti teade e-mailile - peale tööpäeva. Uuenduste järgselt olid probleemid sisse logimisega, nende telefonile pole mõtet helistada - kuuled lindilt loomalugusid - mis on täiesti absurdne suhtumine klientidesse. Üldtelefonil peaks ikka infot saama, ei tea mis nende juht sellest ja selliste töötajete suhtumisest arvab?
Re:Booksi tänane uuendus - 20.11.2017 11:49 Oli kunagi hea ja lihtne Hansa Raama, aga mis teha, kui elu peab järjest keerulisemaks minema.
Üldtelefonil kinnise tooni asemel lastav "jutustusi loomalugudest" pole just parem asi, pahaste klientide peale mõeldes võinuks olla pigem mõni rahustav aeglane meloodia.
Sisselogimisega uude versiooni tekkisid samuti "huvitavad" probleemid. Tänu sellele, et lasksin nende klienditoe oma arvutisse, sai probleem lahendatud. Ise poleks programmis igasugu nurgataguseid mööda mõistliku lahenduseni jõudnudki ja nende kodulehel KKK all pole uuendustest 8-le üleminekul samuti suurt midagi olulist kirjas.
Aga milline programm on parem? Books 8, kui töötab, on üsna hea ja lihtsa ülesehitusega, kõikvõimalikud "aknad" ja aruanded saavad korraga ekraanul lahti olla, üksteist ei sega.
.
Re:Booksi tänane uuendus - 20.11.2017 13:44 Mina olen nii hädas sisestustega. Näpud liiguvad kiiremini, kui proge infoväljale oma pakkumise teeb. Kuid, kui jääd natuke toppama, siis üsna sageli tuleb tänu sellele automaatsele otsijale, vale info. Otsides tuleb aga iga otsingu tegemiseks eest info ära kustutada. Ei oska paremini seletada, kes ise tundnud, saab vast aru, mida mõtlen. Selline k...... jura on kokku kirjutatud, et lihtsalt tigedaks teeb.
Re:Booksi tänane uuendus - 22.11.2017 09:16 Lugupeetud Books 8 kasutajad!

Excellent vabandab kõikide klientide ees, kes seoses Books 8 versiooniuuendusega on viimasel ajal kogenud ebamugavusi ja mõnevõrra pikemaid ooteaegu tugiliinis.

Books 8 versiooniuuenduse võtsime ette, kuna alates 19.11.2017 a. toimus pankades SEPA formaadi muudatus, mistõttu tuli vajalikud täiendused ka programmi sisse viia. Koos SEPA formaadi muudatusega otsustasime sisse viia ka plaanis olnud kasutajate turvalisusega seotud muudatuse. Nimelt, analüüsides klientide kasutusharjumusi olime saanud teada, et suur hulk kliente ei kasuta programmi sisselogimisel salasõna, mistõttu muutsime turvariski vähendamiseks sisselogimise reeglid rangemaks ja salasõna kohustuslikuks.

Alates 6. novembrist uuendasime 2 nädala jooksul 2000 kliendi programmi, mis põhjustas meie tugiliinis tavapärasest pikema ootejärjekorra.

Tänaseks oleme uuendused lõpetanud ja kõikidel Books 8 klientidel on vajalik SEPA formaadi muudatus programmi sisse viidud ning tänu kasutajate uuele valideerimisele ühtlasi minimeeritud ka turvariskid.

Excellenti tugiliin tegeleb aktiivselt saabunud kirjadele vastamisega. Vabandame, kui meie vastused hetkel oodatust kauem aega võtavad, aga me kinnitame, et kõikide laekunud murede ja küsimustega tegeletakse esimesel võimalusel ja kõik saavad kindlasti vastuse.

Oleme operatiivselt täiendanud ka meie kodulehe KKK rubriiki, kust leiab vastused enamlevinud küsimustele. Üheks selliseks valdkonnaks on näiteks käibemaksuaruanne, mis on ka eelolevas arutelus olnud jutuks: https://excellent.ee/kkk/aruanded/aruannete-kirjeldamine/1658-miks-käibemaksuaruandes-ei-näita-kõ iki-ridu-peale-versiooni-uuendamist

Täname kõiki kliente mõistva suhtumise eest ning püüame võimalikult kiiresti taastada harjumuspärase töörütmi ja teeninduskvaliteedi!

Lugupidamisega
Excellenti meeskond
Re:Booksi tänane uuendus - 22.11.2017 09:58 link
https://excellent.ee/kkk/aruanded/aruannete-kirjeldamine/1658-miks-käibemaksuaruandes-ei-näita-kõ iki%20-ridu-peale-versiooni-uuendamist
Andeks, kuid see vastus ei anna suurt midagi juurde. Peale versiooni uuendamist seda viga ei täheldanud, kuid kummaline on, et algversioonis (uues, mis arvutisse tõmmatakse või uue firma lisamisel) on KMD aruande kirjalduses veergude järjekorranumbrite taga punktid, mis tuleb siis algajal tegijal ise sealt ära kustutada, punkte ei või olla rea järjekorranumbri taga. Algversioon peaks ju koheselt sellises asjas õige olema, ilma nende punktideta.
Re:Booksi tänane uuendus - 22.11.2017 13:19 Tõesti, kui muudatused puudutavad vaid turvalisust ja SEPA-t, siis kuidas ei tööta enam asi, mis enne töötas ja mida muudatus nagu ei puudutanud.

Võib-olla avalikustaks ikkagi kõik muudatused, et aegsasti tegeleda saaks.
Re:Booksi tänane uuendus - 22.11.2017 14:07 Minul on peale tänast uuendust Hansas kadunud ära ostureskontro aruanne....
any comments, excellent?
Re:Booksi tänane uuendus - 22.11.2017 17:24 Loomulikult on uuendusi palju rohkem kui lihtsalt SEPA ja turvalisus, aga need on kaks kõige olulisemat - esimene neist dikteeris ajastuse ja teine on uue versiooni kõige põhimõttelisem ja sisulisem muudatus.

Ühe eeltoodud muudatusena on ostureskontro nimetuse muutumine ostuarveks. Mõistame, et see tekitab kasutajates segadust ning see muudetakse tagasi. Vabandame sellest tekkinud segaduse ja vahepealse ebamugavuse pärast programmi kasutamisel.

Me oleme tänulikud tagasiside ja tähelepanekute eest, mida kliendid meie tugiliinile saadavad (info@excellent.ee) ja kõik sinna saabuvad päringud saavad kindlasti personaalse vastuse ja enamlevinud küsimustega täiendame pidevalt meie kodulehe KKK rubriiki. Eesmärk ei ole kindlasti programmi kasutamise raskendamine, vaid paremaks tegemine.

Tervitades
Excellenti meeskond
Re:Booksi tänane uuendus - 23.11.2017 13:29 Tore, et on koht, kus Excellent küsimustele vastab.
Ehk saaks tagasisisdet ka eelpool kirjeldatud andmete sisestusporbleemile:

... Näpud liiguvad kiiremini, kui proge infoväljale oma pakkumise teeb. Kuid, kui jääd natuke toppama, siis üsna sageli tuleb tänu sellele automaatsele otsijale, vale info. Otsides tuleb aga iga otsingu tegemiseks eest info ära kustutada. Ei oska paremini seletada, kes ise tundnud, saab vast aru, mida mõtlen. Selline k...... jura on kokku kirjutatud, et lihtsalt tigedaks teeb.

Kui on mõeldud, et programm on nii tark ja muudkui pakub ise andmeid, siis kahjuks tegelikult teeb see andmete sisestamise aeglasemaks.
Ja otsingu lahtri kasutamine oli varasemates verisoonides nii kiire ja mugav, nüüd väga ebamugav ja tööd aeglustav.

Küsiks, et kas on lootust, et need probleemid ka tähelepanu saavad?
Re:Booksi tänane uuendus - 27.11.2017 15:35 Lugupeetud Kaidi!

Oleme tänulikud klientide tagasiside eest ning edastame ettepanekuid ka regulaarselt tarkvara tootjale sh eespool olev mure andmete sisestusega.

Kõik küsimused ja tagasiside on oodatud aadressile info@excellent.ee

Parimate soovidega
Excellenti meeskond
Re:Booksi tänane uuendus - 27.11.2017 16:01 Otsingu kasutamine on jah palju raskemaks muutunud. Varem tühjenes otsingulahter iseenesest, nüüd aga kui teise parameetri järgi või teise nimega otsida, siis lähevad kõik otsisõnad-tähed üksteise järele ritta.
Võib-olla on see juba varasemates versioonides olnud, sest ma tulin 6.2 pealt, aga mis oli viga arvete, tasumiste jne juures "uus" ja "koopia" nuppudel, et nad nüüd eraldi menüüsse pandi?

Kui arvete registrit kerida, siis see toppab ja väreleb, ei jõua järele. Võib-olla see on minu arvuti viga. See ka häirib, et kõik n.ö. lehed on laiali, kui mitme registriga korraga töötada ja paar korda on kinni jooksnud, nii et tuleb programm sulgeda. Ilmselt ma olen vanamoodne inimene, aga mulle meeldis, kui programm töötas ühes aknas, nii et peaakna kriipsust vajutades läks läksid kõik lehed korraga alla taskbarile.
Re:Booksi tänane uuendus - 28.11.2017 09:09 Kõik need toredad uuendused on tehtud kellegile, kes kasutab nutiseadet. Tahaks teada mõnda reaalset töötegijat, kes oma igapäevatööd nutiseadmest teeb. Miks küll majandustarkvara programmiuuendused on suunatud nutiseadmetele. Need võivad ju olla, kuid arvutist tööd tegeva reaalse töötegija kasutusmugavus ja kasutuskiirus peaks ikkagi primaarseks jääma.
Re:Booksi tänane uuendus - 30.01.2018 20:17 Vaatan, et siin on juba novembris vastatud, et ostureskontro tuleb tagasi, mul küll veel ei ole. Pidin ennast hulluks otsima, palun, kas võiks saada selgitust, millise loogika alusel küll ostureskontro ostuarveks nimetati. Selle peale tõesti ei tulnud, et sellise nime alt otsida aruannet, mille nimi on aegade algusest peale olnud ostureskontro.
Ausalt, vahepeal tekib tunne, et Excellentis töötavad küll eriti raamatupidamiskauged inimesed
Re:Booksi tänane uuendus - 31.01.2018 09:24 ostureskontro kirjutas:
Pidin ennast hulluks otsima, palun, kas võiks saada selgitust, millise loogika alusel küll ostureskontro ostuarveks nimetati. Selle peale tõesti ei tulnud, et sellise nime alt otsida aruannet, mille nimi on aegade algusest peale olnud ostureskontro.
Ausalt, vahepeal tekib tunne, et Excellentis töötavad küll eriti raamatupidamiskauged inimesed


Sellist asja on kord ka varemalt juhtunud, et pärast versiooni uuendamist on mõneks ajaks ostureskonto asemele ilmunud Müügi- ja ostureskontro. 31.12 seisuga sain sellest üle kalkulaatori ja pastakaga, et õige ostureskontro summa arvestada ja seda bilansikontoga võrrelda.
Suur tänu teatamast, et ostureskontro on nüüd menüü ostuarve all. Sellise asja peale ei osanud tullagi.
Excellent on viimasel ajal teinud kõik selleks, et oma truid kliente kaotada. Teevad tõsist tööd asjade kallal, mida raamatupidajad ei vaja, kuid seda mida vaja (ladusad e-arved jmt), ei saa ega saa hakkama, rääkimata korralikest kasutusjuhenditest
Re:Booksi tänane uuendus - 31.01.2018 10:07 Lõpetasin ka selle programmiga ja olen nüüd rahul. Hind kerkis seal iga aastaga ja just raamatupidajale ebavajalikku arendati, klienditeenindusega suhtlemisest ei räägigi parem.
Re:Booksi tänane uuendus - 31.01.2018 12:30 Ostureskonta on tagasi küll, kuid tundub, et osa tuleb tagasi vaid siis, kui tead küsida. Mina küsisin omal ajal kuhu kadus ettemaksude kinnikandmisel automaatne summavälja täitmine programmi poolt (vahepeal tuli ise sinna numbreid kribada). Vastati, et järgmise uuendusega tuleb tagasi. No tuli uuendus, kuid mul ikka sama jama. Oskasin küsida ja sain tagasi selle funktsionaalsuse. Kui ei oleks küsinud, oleks ootama jäänudki vist.

Postita uus teema: "Tarkvarafoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata

Külastajad
Lehel on 564 külalist