HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĆ¼sitlus | Foorum
 
Autor Sõnum
PƶƶrdkƤibemaks - 30.06.2023 11:46 Kui ma Poolast kaupa ostan ja saan arv, km seal peal null. Ja kui ma km deklaratsiooni hakkan tegema, siis seesama arvel olev summa lƤheb koos oma mĆ¼Ć¼giga sellele esimesele reale? Kus on enda mĆ¼Ć¼k ilma kƤibermaksuta ja lisaks siis see Poola ostuarvel olev summa? Hakkasin vist Ć¼le mƵtlema ja asi lƤks sassi. Et kas lƤheb ikka see ostuarvel olev summa km deklaratsioonis vajalikele ridadele igal pool vƵi tuleb midagi arvutada sellest summast? KM nƤiteks kas maha vƵi juurde?VƵi see pool arvel olev summa ongi ilma km-ta summa ja midagi arvutama ei pea?
Re:PƶƶrdkƤibemaks - 02.07.2023 14:16 Mina lugesin guugeldades
:Ostude eest tasumisele kuuluv summa kajastatakse kƤibe all ning tekib kƤibemaks. Tekkivat kƤibemaksu on vaja kajastada ka sisendkƤibemaksu real, siis tuleb kokku 0 ehk ei ole vaja kƤibemaksu tasuda ega ei saa ka seda tagasi. Lisaks on vaja pƶƶrdmaksustatud kaubad ja teenused kirja panna KMD reale 6. Ostetud kaubad lisaks ka reale 6.1.

Ilmselt tead seda ise ka, aga see esimene lause on see, mis Ć¼tleb, mis summa deklari peale panna. Ostude eest TASUMISELE KUULUV SUMMA pannakse kƤibedeklari peale. Saan siis aru, et km tuleb deklaratsiooni peal sellele summale juurde? Reale 4, kus automaatselt arvutab? Ja sisendile real 5, tuleb see km ise kirjutada.
Kes teab paremini, las selgitab, ega ma lihtsalt mƵtlesin, kuna mul oli ka Ć¼he korra seda kasutada eelmisel aastal vaja ja tegin ise Ƥra(pole raamatup.) ja hijlem sellele ei mƵelnud enam.

Postita uus teema: "Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata

KĆ¼lastajad
Lehel on 1011 külalist