HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĆ¼sitlus | Foorum
 
Autor Sõnum
Haigusleht - 16.04.2021 13:45 Tere, palun abi. Tƶƶtaja on haiguslehel esialgu 1-7.aprill, seejƤrel alates 8-22.aprill. Kas sellisel juhul on vƤljamaksed siis kui teine haigusleht on ka lƵpetatud? vƵi esimese eest juba varem? kas andmete edastamine haigekassale siis kui haiguslehed on lƵpetatud? AitƤh ette!
Re:Haigusleht - 16.04.2021 15:12 Haigekassa lehel on kƵik punkt-punktilt kirjas kuidas keegi mida ja millal peab tegema:
https://haigekassa.ee/tooandjale/ajutise-toovoimetuse-huvitis
Kas tegemist on tƶƶtaja enese haigestumisega vƵi hoolduslehega, kas tegemist on kahe eraldi haigusega haiguslehega vƵi Ć¼he ja sama haiguse jƤrglehtega?
Kui tegemist on jƤrglehtega, siis maksad haigusraha 2.-5. pƤeva eest 70% keskmisest ja kƵik, nagu olnuks tegemist Ć¼he lehega.
Kui leht on arsti poolt kinnitatud, siis saadetakse tƶƶandjale e-mail, mille alusel tƶƶandja saab lehe koheselt kinnitada. Teine leht on ilmselt jƤrgleht ja AVATUD, mitte arsti poolt kinnitatud.Tƶƶandja saab teha raamatupidajale volituse, et viimane kinnitaks ja edastaks tƶƶandja nimel haiguslehti.
Haigusraha maksad vƤlja pƤrast lehe kinnitamist, jƤrgmisel palgapƤeval, kuigi ega pole keelatud ka koheselt maksta.

Postita uus teema: "Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata

KĆ¼lastajad
Lehel on 530 külalist