HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĆ¼sitlus | Foorum
 
Autor Sõnum
Lepingu marginal - 02.04.2020 08:46 Tere!
KĆ¼simus just raamatupidajatele. Meie palusime pangalt kolmeks kuuks maksepuhkust. NĆ¼Ć¼d tuli veel Ć¼ks kiri, et kui me oleme nƵus sellega, et lepingu marginal tƵuseb 4%. Kas oskate selgitada, mida see tƤhendab? Mis tƤpselt tƵuseb ja kas see on siis intress vƵi midagi muud? Ja kas lepinguna on mƵeldud Ć¼ldiselt liisinglepingut vƵi mida? Ja kas see on kolme kuu maksepuhkuse juures liiga suur number? Kas tasub Ć¼ldse siis seda kolme kuud vabaks Ć¼ldse vƵtta?
TƤnades.
Re:Lepingu marginal - 02.04.2020 09:04 Jaa, ja Ć¼ks asi jƤi kirjutamata. Nimelt ,et (no ju ma pean pangast ise Ć¼le ikka kĆ¼sima, aga) ei tea, kas see 4% tƵusu on siis see, et (kuna eelnev on meil 2,9), et kas siis tƵusebki 4% veel juurde vƵi tƵuseb ja kokku jƤƤb summaks 4%?
Re:Lepingu marginal - 02.04.2020 12:04 Pank ei ole heategevusasutus ja heast tahtest ei tule ta kellelegi vastu. Ɯldjuhul alati, kui keegi soovib lepingut pangaga mistahes asjaolude puhul muuta, suurendatakse ka pangapoolset intressi. Tundub, et antud juhul 2,9-lt 4%-ni. Ɯldjuhul ei tule pank ka vastu, et pikendada laenuperioodi, vaid suurendab edaspidiseid igakuiseid makseid. KƤesoleva kriisi tingimustes oleks vist mƵistlikum pigem jƤƤda pangale mƵned kuud vƵlgu ning otsida alternatiive vƵla maksmiseks.

Postita uus teema: "Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata

KĆ¼lastajad
Lehel on 229 külalist