HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĆ¼sitlus | Foorum
 
Autor Sõnum
Deebet ja kreedit. - 05.12.2019 16:16 Liising vƤljastas kreeditarve liisingu jƤƤgi kohta. Kas on korrektne kanne teha Merit arvuti versioonis D- 2110 vƵlad tarnijatele -600 D- 2311 sisend km -120. D- 20803 liisingu kohustus 720 Ma ei oska midagi panna kreedi poolele sellepƤrast kƵik deebet.
Re:Deebet ja kreedit. - 06.12.2019 08:20 VƤheneb liisingukohustus, suureneb sisendkƤibemaks ja tarnijate tasumata arvetesse jƤƤb kƤibemaksu osa, mille liising tagasi kannab
Re:Deebet ja kreedit. - 08.12.2019 18:34 Mulk tekib neid kĆ¼simusi ja vastuseid lugedes kĆ¼simus. Millisel juhul liising KM tagasi kannab kui meie lƵpetasime enne tƤhtaega lepingu siis meile ei kantud kĆ¼ll KM summat tagasi.Me saime kreeditarve liisingu jƤƤgi kohta ja kuna uus ostja kelle olime leidnud vƵttis uuesti liisingusse auto omale siis esitasime nƵudest loobumise kohta arve mis oli vahe summa mille vƵrra ostja kallimalt ostis. Selle summa kĆ¼ll maksis pank meile kontole. Kas seal kajastus siis ka see KM summa ja ma olen omal valesti kajastand seda tehingut?
Re:Deebet ja kreedit. - 09.12.2019 16:54 99.9% tehingutest on kapitalirendid, mille puhul makstakse kohe alguses Ƥra kogu kƤibemaks. Kui selline leping enne lƵpptƤhtaega lƵpetatakse, siis tehakse ka kƤibemaksu Ć¼mberarvestus.
Ei maksa unustada, et liisingud susserdavad kƤibemaksuga kuis jaksab, peaasi et oma kohustust kƤibemaksu tasuda kuidagi vƤltida.
Kui liising lƵpetatakse, siis pikalt vƤlja kirjutades ostetakse auto liisingult vƤlja ja pƤrast mĆ¼Ć¼akse uuesti maha. Ostetakse sisendkƤibemaksuga ja mĆ¼Ć¼akse arvestatud kƤibemaksuga.

Postita uus teema: "Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata

KĆ¼lastajad
Lehel on 754 külalist