HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | Küsitlus | Foorum
Foorumid Finantsarvestuse üldfoorum eriliselt meeldib - maksude...
 
Autor Sõnum
eriliselt meeldib - maksude endale hoidmise eest ! - 29.05.2018 10:36 Soovime olla toeks Teile ja teistele Eesti ettevõtjatele, et saaksite turul konkureerida ausalt. Seepärast pöörame sellest aastast rohkem tähelepanu ümbrikupalkadele. Oleme kasutusele võtnud uued viisid tööjõumaksudest hoidumise vähendamiseks. Lisaks valime pisteliselt välja rea ettevõtteid, kelle maksuasjad pärast 10. juulit põhjalikult üle vaatame. Valiku teeme ettevõtjate seast, kelle töötajate keskmine töötasu on väiksem 70% sektori keskmisest.

Meie valikusse võib sattuda ka ............. Sellisel juhul vaatame Teie maksuandmed üle ja selgitame koos välja, kas kõik tänavused töötasud on deklareeritud ja maksud makstud.

Kui ei ole, siis tuleb Teil:
1. tasuda maksmata jäänud maksud

2. tasuda maksmata jäänud maksudelt kogunenud intressid

3. tasuda rahatrahv maksude endale hoidmise eest
4. arvestada võimalike piirangutega riigihangetel osalemisel
Meil on rõõm tõdeda, et viimastel aastatel on ümbrikupalkade maksmine muutunud Eestis järjest erandlikumaks - 92% kõigist Eesti töötajatest saavad kogu oma töötasu ametlikult.

Siiski kaotab Eesti ümbrikupalkade tõttu aastas üle 100 miljoni euro. See on sama palju, kui kiirabi ja tuletõrje aasta eelarved kokku.

Palume Teil üle vaadata ..................... tulevased maksudeklaratsioonid, veendumaks, et juunist alates olete kõik palgad täies mahus deklareerinud . Sellega annate oma panuse nii ausa konkurentsi kui ka eluvajalike teenuste tagamisse Eestis.
Re:eriliselt meeldib - maksude endale hoidmise eest ! - 29.05.2018 12:20
92% töötajaid saavad oma töötasu ametlikult ja 8% teenivad aastas 53,8 miljonit (100 miljonit = 20% + 33% + 0,8%)
Re:eriliselt meeldib - maksude endale hoidmise eest ! - 29.05.2018 12:22 st mitte 53,8 miljonit vaid tervelt 185,87 miljonit, sorry!
Re:eriliselt meeldib - maksude endale hoidmise eest ! - 29.05.2018 13:06 Kust selline tekst pärit on??
Mis on sellise dokumendi pealkiri? hoiatus? meeldetuletus? või mis liiki dokument see on? kes on dokumendi allkirjastatud?
meeldetuletus: allkirjata ananüümsed dokumendid on kehtetud ja kui teatis on tulnud maksuameti veebist, siis tuleks sellise dokumendi autentsust kontrollida vastavalt seadustele - kasvõi õiguskantslerile.
Re:eriliselt meeldib - maksude endale hoidmise eest ! - 29.05.2018 15:50 Tuli sama tekst mitmele firmale, kuid vahelt puudusid need 4 punkti.
Re:eriliselt meeldib - maksude endale hoidmise eest ! - 29.05.2018 21:53 see teatis tuli täiesti ametlikult maksuameti aadressilt ja paljudele firmadele. Mingist anonüümsusest pole juttugi, täiesti korralikult allkiri ja nimi all.

Peaks vist päris idioot olema, kui maksuameti ametlikke kirju hakata õiguskantslerile saatma. Või ehk imari avaldab, milline seadus keelab maksuametil ettevõtjatele kirju saata?
Re:eriliselt meeldib - maksude endale hoidmise eest ! - 29.05.2018 22:08 Mis tüüpi/tegevusala/suurusega firmadele neid saadetakse?
Re:eriliselt meeldib - maksude endale hoidmise eest ! - 30.05.2018 11:48 tuli firmale, kelle töötajad said terve aasta miinimumpalka, tuli firmale kelle ainuke töötaja sai 2 tonni iga kuu, tuli firmale kellel pole ühtki töötajat ja käivet ja pole, tuli firmale kellel on töötajad, kuid palka saadud pole

seega mingi pimesüsteem tundub olema
Re:eriliselt meeldib - maksude endale hoidmise eest ! - 04.06.2018 14:13 See on maksuameti uus toode. Ja mitteformaalsed pöördumised ettevõtjate poole pole maksuametile sugugi keelatud :-) On varemgi kasutatud.
Pidavat päris mõjusad olema - reaalset kontrollitegevust ei alustatagi, aga paljud ettevõtjad muudavad oma maksekäitumist.

Postita uus teema: "Finantsarvestuse üldfoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata

Külastajad
Lehel on 743 külalist