HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĆ¼sitlus | Foorum
Foorumid Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum Puhkus ja haigus Ć¼hel ajal
 
Autor Sõnum
Puhkus ja haigus Ć¼hel ajal - 19.02.2018 15:45 Kui tƶƶtaja peab puhkuselt tagasi tulema tƶƶle ja teatab, et ta oli vahepeal puhkuse ajal haiguslehel, siis ei ole ju tƶƶandjal kohustust tema puhkust pikendada? Ta vƵib vastu tulla, kui on vƵimalus, aga ei pea, on Ƶige? Mitte nii, et nĆ¼Ć¼d tagantjƤrgi tƶƶtaja lihtsalt teatab, et tal nĆ¼Ć¼d puhkus pikeneb ette teatamata, sest ta oli haige?
Re:Puhkus ja haigus Ć¼hel ajal - 19.02.2018 15:57 Ma mƵtlen just seda, et kui tƶƶtaja ei teavita puhkuse ajal, et ta on haiguslehe vƵtnud ja alles siis Ć¼tleb, et oli haige, kui on aeg tƶƶle tulla, et ta oli haige ja nĆ¼Ć¼d pikeneb puhkus. Kas sellisel juhul PEA B tƶƶandja kohe pikendama puhkust ette teadmata vƵi mitte?
Re:Puhkus ja haigus Ć¼hel ajal - 19.02.2018 16:43 Jah, kui tƶƶtaja ei ole teatanud puhkuse kasutamist takistavast asjaoludest esimesel vƵimalusel, siis on ta ise jƤtnud kasutamata oma Ƶiguse puhkus edasi lĆ¼kata. Tƶƶandja ei pea puhkust pikendama ja puhkuse ajal vƵetud tƶƶvƵimetuse eest hĆ¼vitist ei maksta.

Postita uus teema: "Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata

KĆ¼lastajad
Lehel on 181 külalist