HV
Finance.ee
Avaleht | Kontakt | KĆ¼sitlus | Foorum
Foorumid Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum Sularaha vƤljavƵtmine, tu...
 
Autor Sõnum
Sularaha vƤljavƵtmine, tulumaks jm - 14.02.2018 19:03 Firma on Eestisse regist. ja maksab makse Eestisse, tegutseb Soomes.

Hetkel tasun tulumaksu Eestisse. Kevadest on plaanis hakata tulumaksu maksma Soome. Esimene kĆ¼simus- kui maksan tulumaksu Soome, kas Eestis tuleb mul ikkagi tuludeklaratsioon esitada vƵi mitte?

Teine kĆ¼simus oleks, kui ettevƵte on vƤlja vƵtnud sularaha, aga tsekke pole.Varem vist oli vƵimalus maksta vƤlja vƵetud sularaha summa pealt tulumaksu ja asi korras, praegu see Eestis ei kehti, aga Soomes kehtib. Millistel tingimustel saab Eesti firma Soome seaduste alusel tasuda tulumaksu vƤlja vƵetud sularaha pealt.
Re:Sularaha vƤljavƵtmine, tulumaks jm - 15.02.2018 07:35 Igas riigis esitad tuludeklaratsiooni selles riigis tasutud maksude kohta.
Keegi ei keela lugeda dokumendita sularaha vƤljavƵtmised algdokumentideta kuludeks ning nendelt ettevƵtte tulumaksu tasuda.
Re:Sularaha vƤljavƵtmine, tulumaks jm - 15.02.2018 08:27 aitƤh hea mƵtte eest rotiplika - nii pƤƤseb kƵrgemast maksuastmest

Postita uus teema: "Finantsarvestuse Ć¼ldfoorum"
nimi:
pealkiri:
boardcode:
 Värv:  Suurus: Sulge kõik tagid
Sõnum:

emotikonid:
B) ;) :) :laugh:
:ohmy: :x :mad: :blink:
:P :( :unsure: :rolleyes:
:y32b4: :lol: :dry: :huh:


emotikonid on lubatud
HTML ei ole lubatud
Sisesta kontrollkood  
* - sinu e-maili lehekljele ei kuvata

KĆ¼lastajad
Lehel on 712 külalist